• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

goo.gl se shpejti do terhiqet nga tregu

Exp

Administrator
#1
Google po heq nga produktet e saj edhe nje tjeter projekt. Behet fjale per shkurtuesen e url-ve. Dhe te gjitha linqet do emigrojne tek FDL, nje sherbim tjeter me i avancuar. Mbetet te shohim...

Starting March 30, 2018, we will be turning down support for goo.gl URL shortener. From April 13, 2018 only existing users will be able to create short links on the goo.gl console. You will be able to view your analytics data and download your short link information in csv format for up to one year, until March 30, 2019, when we will discontinue goo.gl. Previously created links will continue to redirect to their intended destination. Please see this blog post for more details.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Por linket që janë tashmë? E vërteta është se scripti nuk ishte fare i mirë organizuar. Unë nuk para e përdorja, por ishte bërë një rrumpallë e vërtetë.
 

Exp

Administrator
#3
Mesa kuptova une do funksionojne dhe do integrohen automatikisht tek kjo e reja.
Ne fakt mua me pelqente ca. Qe e thjeshte, edhe pse doja te jepte me shume info per klikimet. Po kompanite e medha keshtu e kane, kane e projekt nese ecen e reklamojne dhe e hedhin ne treg. Por nese nuk i arrijne synimet ne vazhdim i fusin sepaten. Ja tani dhe yahoo do e heqi nga tregu messenger
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#4
Mesa kuptova une do funksionojne dhe do integrohen automatikisht tek kjo e reja.
Ne fakt mua me pelqente ca. Qe e thjeshte, edhe pse doja te jepte me shume info per klikimet. Po kompanite e medha keshtu e kane, kane e projekt nese ecen e reklamojne dhe e hedhin ne treg. Por nese nuk i arrijne synimet ne vazhdim i fusin sepaten. Ja tani dhe yahoo do e heqi nga tregu messenger
Në shqipëri ishte gjithë ajo kompani celulare Plus dhe i mbyllën. Të mendosh që biznese kishin vite që reklamonin nr e tyre plus, tani iu mbyll. Për mendimin tim duhej menaxhuar më mirë kjo gjë. Numrat me 066 duhej bërë një ankand dhe i duhej kaluar kompanisë fituese, që abonentët të mos humbnin numrin e tyre.