• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Humor Shqiptar

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojnë për bijat e tyre.
Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojnë për bijat e tyre.​
Thotë njëra:​
«Vajza ime është 25 vjeçe.​
Para 3 vjetësh kishte lidhje me një avokat të pasur që kishte Porsche…​
Në fejesën e saj bëmë një festë çtë të them…madhështore!​
çtë të them muzikë, orkestër, shumë njerëz!…. por brenda muajit u ndanë.​
Më pas u lidh me një doktor me Ferrari. Ai kishte më shumë para…​
U fejuan dhe bënë një aheng që zgjati 3 ditë.​
Por nuk zgjati. Për 2 muaj u nda dhe nga ai.​
Më vone u martua me një politikan.​
çtë të them… lekë me bollëk… Bëj hesap kur u martuan bëmë një festë që u shurdhua e gjithë bota….​
Por dhe me atë u ndanë pas një muaji…​
Tani kohët e fundit ka njohur një Drejtor banke…​
Aty të shohësh lekë… Vila, makina…​
Kur u njohën shkuam ta festojmë në klub dhe qerasi gjithë njerzit….​
Por dhe me atë nuk shkojnë mirë ka mundësi të ndahen.​
Por leri të miat aman, ja më thuaj ti… Më thuaj për vajzën tënde.»​
«Ε… çtë të them… dhe e jona bredh, por nuk e festojmë kaq shumë!!!»​
 
Last edited by a moderator:

Uriel

Freelance Developer Uriel
#4
Me ne fund e bleva Golfin gri qe kisha fiksim...
Tani jam i sigurt qe do me vijne femrat nga mbrapa...
Problemi eshte se me vjen pak i shkurter te menget...: