Njoftim Shqipopedia 10

Shefi

Ushtar elitar
Anëtar Stafi
Regjistruar
22 Janar 2018
Komente
2,590
Reagimet
1,673
Ndonjëherë postimet që programohen të postohen automatikisht harroen, dhe kur i kap rastësisht, kujtohesh dhe thua ah po :movember::super::like:

Historiku i Shqipopedias

-20 shkurt 2005-
Shenjat e para që një projekt gjigand si Shqipopedia do lindte duken që në vitin 2005 ku fjalori ynë anglisht shqip publikohet tek një projekt i huaj dhe në total arriti mbi 25mijë shkarkime.

-8 janar 2013-
Më 8 janar 2013 Shqipopedia lind dhe publikon postimin e parë një blog i cili kishte emrin fjalor dhe më pas u quajt Shqipopedia (Enciklopedia Shqiptare). Kjo është dita e parë që ku ky projekt merr formën e sotme.

-26 shtator 2013-
Krijohet faqja shqipopedia.com e cila më vitin tjetër transferohet tek shqipopedia.org Faqja jonë fokusohet tek fjalorët, kurset e gjuhëve të huaja, enciklopedia, kultura, tradita, etj.

-30 janar 2018-
Me kalimin e vitete aktiviteti ynë nuk ka qënë konstant pasi stafi është minimal dhe punët e tjera jo-online nuk e lehtësojnë këtë gjë. Megjithatë për të qënë sa më aktivë dhe në lidhje me njëri-tjetrin u krijua Forumi Shqipopedia ku diskutojmë gjëra nga më të ndryshme.

-8 janar 2023-
Shqipopedia sot mbush plot 10 vjet. Shumica e faqeve shqiptare mezi i kapin 10 vite online madje një numër i madh i tyre nuk rezistojnë as 5 vite. Në këto dhjetë vite Shqipopedia në total ka patur mbi 15milionë lexime dhe mbi 5milionë vizitorë.

-8 janar 2038-
Shqipopedia ka për të mbushur 25 vjet ose çerek shekulli ;) urojmë që të kapë 25 vite dhe pse jo 50 vite. Duke u bërë një nga faqet më të rëndësishme të sferës shqipe
.

Marrë nga Blogu i Shqipopedias

Rregullimi fundit:
Një përshëndetje nga Shefi të gjithë miqve të Shqipopedias!
:ya:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Dëshironi ndonjë të zezë ( dark )?

Monks-Black.jpg

Si thua ti @Stil te pelqen black?

• Pëlqej
Reagimet: Zoe
Me thene te drejten femra na duhen se meshkuj ka plot , mundesisht te jene te mbulume me ferexhe si kta siper lol
ka ndonje bukuroshe? :p

@Shefi shumë e lodhshme kjo temë. Kombinoi pak më mirë ngjyrat.

Me pelqen, te qetesohen goxha syte.
se nuk kam patur kohë të merrem me këtë.
por them të kemi dy opsione, të errët dhe të çelët. tani e riktheva tek fillestarja pasi ndyshimet
i bëra nga celulari dhe ngjyrat dolën për ibret...

Back