• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Shtesë për kontrollin e linqeve

Exp

Administrator
#1
Kjo është një shtesë për një Google Chrome, dhe pasi ta keni instaluar
mund të kontrollonit linqet e faqes nëse janë të rregult apo jo.
Është një vegël që përdoret nga 190 mijë përdorues dhe shumë praktike

Check My Links
nga Paul Livingstone