Sugjerim Sugjerim për forumin

Ne fakt kete pjese e praktikojne shume forume, e minimizojne aq shume forumin per nje vizitor sa duhet me patjeter te rregjistrohet ne forum per te terhequr pasi ndihet mungesa e tyre kudo lol
Nese materiali i fshehur, eshte dicka me vlere - e madje me vlere me te madhe se "kostoja" e rregjistrimit - well, ne kete rast ia vlen.

Pse eshte e ngaluar jo me shume se 5 link ne nje teme?

Pse eshte e ngaluar jo me shume se 5 link ne nje teme?
madje edhe 5 shumë janë. Kjo është për të parandaluar spamin por edhe se nëse një artikull ka më shumë se 5 lidhje nuk është mirë.

Çfarë kam dëgjuar vite më parë guglli lejon deri në 200 linqe (jo për çdo postim). Por po të kishim më shumë akoma dhe @Dr. Luka nuk do t'i rezistonte tundimit t'i përdorte të gjitha. @Uriel mendon se nevojiten më shumë?

Çfarë kam dëgjuar vite më parë guglli lejon deri në 200 linqe (jo për çdo postim). Por po të kishim më shumë akoma dhe @Dr. Luka nuk do t'i rezistonte tundimit t'i përdorte të gjitha. @Uriel mendon se nevojiten më shumë?

Ne fakt doja te postoja dicka me vlere po ka shume linke..

Tek informacionet e anëtarit të jetë statistikë edhe numri i temave të hapura për anëtar. Se vjen pastaj @Exp me breshëri postimesh dhe bëhet legjendar

Back