И I ❮ I
Ushtar me eksperiencë
- Regjistruar
- 29 Mars 2018
- Komente
- 266
- Reagimet
- 277
Spanjë -Danimarkë me penalltiFinale shikojë Angli - Itali 2:3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spanjë -Danimarkë me penalltiFinale shikojë Angli - Itali 2:3
Po pres të thuash super dhe për Anglinë që bëri 4 golaSuper Danimarka![]()
Ne fakt Ukraina ishte rastesisht në kete ndeshjePo pres të thuash super dhe për Anglinë që bëri 4 gola
Italia do lajë hesapet e vjetra me Spanjën dhe do ja kthejë reston 4 me 0.Finale shikojë Angli - Itali 2:3
Është super dhe do e nxijë në dru AnglinëSuper Danimarka![]()
Hm, jam i bindur se disa ditë para këtë gjë e thoshe për Francën. Të shohim nëse do e thuash këtë gjë nëse Italia del Kampione Evrope. Ole ole!Ky vit duhet te jete i Anglise per mendimin tim.
Nuk e di ku e pe mburrjen...@Shefi mos u mburr mos mu lëvdo se nesër mbrëma do të shoh..
Hm, jam i bindur se disa ditë para këtë gjë e thoshe për Francën. Të shohim nëse do e thuash këtë gjë nëse Italia del Kampione Evrope. Ole ole!![]()
Peruja do e mundë Brazilin
Nuk e di, por diku e lexova që finalja është Brazil - KolumbiPeruja do e mundë Brazilin
Kolumbia do e mundë Argjentinën
Po le ta marrë mo, kush e ka penguar. Nuk e di por skuadra Argjentinase nuk është funksionale prej kohësh, edhe pse Mesi është lojtar i madh.Padyshim që kupën e Amerikës e mer Argjentina, minimumi që duhet ta bëjë sivjet LEO MESSI.
Brazil 1 - 0 PeruPeruja do e mundë Brazilin
Kolumbia do e mundë Argjentinën
Nuk ka gjë Brazili e merr Peruja. Mos shiko Brazilin në botëror në kampionatin latin bëhet luftë...Po më del ëndrra mua![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.