UEFA Euro 2020

Megjithatë Italia vajti në fis sot. Bëri një gol dhe i binte cylës. Rrezikoi shumë se penalltitë janë tafti-bafti.
@Julius e ka fajin se mos thoshe ia rrasën nja 3 a 4 pandespanjës o burrë i dheut.
Ec aty pepinot, ia rrasen nje pandi-spanjes.
Megjithatë energjia jote pozitive ndikoi. Na duhesh fuqishëm në finale, mbase gradualisht të rekrutojmë edhe ty dhe të bëjmë italian ;)

SmartSelectImage_2021-07-06-21-37-11-1.png

Për ata që nuk llafosin inglisht ain't=nuk është.
Pra Spanja nuk është :cwl:
Por duhet të jesh tifoz i Italisë që të qeshësh me këtë. Uroj të fitojë Danimarka kundra Inglisë dhe më pas të dalë kampion ai që e meriton.
(Italia me pak llaf;):bandit:)

Argjentina kalon ne finale me penallti
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tani ne FINALE
Brazil - Argjentin

S'ka gjë ua marrin hakën pepinot në Londër atyre. Do jetë më e ëmbël fitorja kundra Anglisë.
Po fitoi Anglia finalen do jetë vërtet pa pikë kuptimi njëlloj si atëherë që Franca fitoi Botërorin. Prandaj donte shefi të fitonte Danimarka që nëse Italia nuk fitonte nuk do ishte nami. Por një humbje nga Anglia do ishte vërtetë e hidhur....

Anglia ka avantazhin se luan ne fushen e saj, po italia eshte gjithmone e papritur ne ndeshje decizive. Nga njera ane kemi lojtar cileso po skane grup ndersa tek italia eshte grupi...

Anglia ka avantazhin se luan ne fushen e saj, po italia eshte gjithmone e papritur ne ndeshje decizive. Nga njera ane kemi lojtar cileso po skane grup ndersa tek italia eshte grupi...
Kjo është mëse e vërtetë. Edhe Italia ka patur një avantazh gjatë gjithë këtij kampionati. Meqë ishte skuadra e parë që ka luajtuar, ka patur një ditë më shumë se skuadra kundërshtare për t'u shplodhur.
Italia po luajti fuqishëm në sulm ka për ta mposhtur lehtësisht Anglinë dhe shoh 3 gola minimumi, nëse fillon tërci-verci pastaj prit kur të humbasë.

Pjesa e dytë me Spanjën nuk më pëlqeu dhe nëse luan kështu edhe me Anglinë, mjerisht e kanë të humbur. Duhet ta mbarojnë pjatën me makarona që të fitojnë. :rofl: :cwl:

Back