- Regjistruar
- 22 Janar 2018
- Komente
- 2,522
- Reagimet
- 1,635
Paska fituar me vërté Brazili.Brazil 1 - 0 Peru
Ngjushtë por paska fituar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Paska fituar me vërté Brazili.Brazil 1 - 0 Peru
Italia e bëri gjysmën e punës. Arriti në finale, tani ka edhe gjysmën tjetër.Urime Talija![]()
Megjithatë energjia jote pozitive ndikoi. Na duhesh fuqishëm në finale, mbase gradualisht të rekrutojmë edhe ty dhe të bëjmë italianEc aty pepinot, ia rrasen nje pandi-spanjes.
Të lumtë goja! Edhe një ndeshje duhet të bëjë maksimumin se ka shumë kohë pa e marrë Evropianin.Une mendoj se me performancat e dhena, Italia do te fitoj Kampionatin Evropian.
Deri tani 1-1Dania 2 me zero
Deri tani 1-1
S'ka gjë ua marrin hakën pepinot në Londër atyre. Do jetë më e ëmbël fitorja kundra Anglisë.2-1
A ka shprese për Danimarkën?
Ua kam frikën më shumë arbritrave të Anglisë...Ja ka friken anglisë, prandaj e shikon rezultatin ndryshe.
Po fitoi Anglia finalen do jetë vërtet pa pikë kuptimi njëlloj si atëherë që Franca fitoi Botërorin. Prandaj donte shefi të fitonte Danimarka që nëse Italia nuk fitonte nuk do ishte nami. Por një humbje nga Anglia do ishte vërtetë e hidhur....S'ka gjë ua marrin hakën pepinot në Londër atyre. Do jetë më e ëmbël fitorja kundra Anglisë.
Kjo është mëse e vërtetë. Edhe Italia ka patur një avantazh gjatë gjithë këtij kampionati. Meqë ishte skuadra e parë që ka luajtuar, ka patur një ditë më shumë se skuadra kundërshtare për t'u shplodhur.Anglia ka avantazhin se luan ne fushen e saj, po italia eshte gjithmone e papritur ne ndeshje decizive. Nga njera ane kemi lojtar cileso po skane grup ndersa tek italia eshte grupi...
Pjesa e dytë me Spanjën nuk më pëlqeu dhe nëse luan kështu edhe me Anglinë, mjerisht e kanë të humbur. Duhet ta mbarojnë pjatën me makarona që të fitojnë.Anglia ka avantazhin se luan ne fushen e saj, po italia eshte gjithmone e papritur ne ndeshje decizive. Nga njera ane kemi lojtar cileso po skane grup ndersa tek italia eshte grupi...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.