Zhan D’Ark
Ushtar i lartë
Në këtë kohë bota bën gjumë në katin e shtatë! ????Tani le të vij @Exp dhe të na japë sqarime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Në këtë kohë bota bën gjumë në katin e shtatë! ????Tani le të vij @Exp dhe të na japë sqarime.
Kush mi frikesi po @Exp eshte si dragoi mi, nuk friket kollaj! ????nuk vjen ai friksi lol
Na preve krahet, tha, Cerciz.Meqë askush tjetër nuk e ka përmendur Shqipopedia ka patur ca probleme me hostin jo ca viruse jo ca sulme ene ca gjëra të këtij lloji. Është koha e viruseve prandaj plus që kot nuk i thonë
"Lumi fle, hasmi s'fe!"
99% është venë në vijë por ndonjëherë hedh vickëla dhe kur hapet forumi fillon nga avazet jo ashu po kështu.
Por mos u tutni i jena fut punës me themelì dhe më e keqja iku
View attachment 2550
Paskemi qenë në një mendje.Sa veprim i ulët!!
Por sa e kam vene re shume evident ishte nga periudha kur fitove llotarin e postimeve Ti @Expune gjithe Ty te shifja fajtorin qe nuk arrija te kyqem.
Vazhdoni ecni perpara!
Vjen @Dr. Luka sta kemi parë 'surratin' këto ditë , humbe !![]()
Paska bërë mungesa me arsye @Dr. LukaSiç e përmendëm pak më lart, Shqipopedia mori vendimin e eleminimit e shumë faqeve, blogjeve, nëndomejneve i cilat i tejkalonin 100 copë.
Tani ato janë përqëndruar vetëm në tre. Kjo u krye në muajt mars-prill dhe tani kemi
Faqen Shqipopedia
Fjalorin
Forumin
Prandaj nuk e keni parë doktorrrrin se ka qënë i zënë me këtë punë kolosale.
Për të mësuar më tepër për transfertën...
Pranverë 2025 – Shqipopédia
wiki.shqipopedia.org
Po e vura re ishin në fakt dy adresa. Nuk hyra te shof përmbajtjen po më duket ishin reklama nga Temu. E çmund të bëhet me spam o @Shefi .Nuk e di a e vuri re njeri por sot se kush ishte regjistruar dhe e kishte mbushur forumin me spam. Mbi 50 postime. I fshiva unë ato dhe personat u përjashtuan
Ishin 3 me reklama gjermanisht dhe anglisht per temuPo e vura re ishin në fakt dy adresa. Nuk hyra te shof përmbajtjen po më duket ishin reklama nga Temu. E çmund të bëhet me spam o @Shefi .
Dhe çmund të bëjn keq. Pyes se smë duket naj gjë e keqe!Ishin 3 me reklama gjermanisht dhe anglisht per temu
Kjo është edhe një shenjë pozitive pasi tregon se forumi dhe projekti Shqipopedia po bëhet i njohur.Ishin 3 me reklama gjermanisht dhe anglisht per temu
@Dr. Luka u ngut Shefi qe i perjashtoi. Me mire te ishin te lire mos denoheshin, plus tu jepej nje rubrike me ato reklamat , vjen vera vijn dasmat do porosisnim naj gje lire e mire .Kjo është edhe një shenjë pozitive pasi tregon se forumi dhe projekti Shqipopedia po bëhet i njohur.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.