1.OOO.OOO LIKES

Exp

Administrator
Duke marrë si njësi matëse për suksesin pëlqimet&ndjekjet mund të themi që fb deri diku është një tregues i mirë. Jo se nuk ka të meta por në vija të përgjithshme çdo gjë është ok. Nëse ia fillojmë nga faqja më e madhe, Ermal Mamaqi dominon dhe ka mbi 2 milionë ndjekës. Pra tek dy milionë është tavani dhe tërësia e prezencës shqiptare në internet.
Duke u nisur nga ky numër, grupi i shqipopedias me 40.000 ndjekës
kap 2% të tregut në facebook :like: dhe shqipopedia vetë me 10.000 ndjekës kap 0.5%
Por numrat bëhen më të vegjël kur shikon sesa aktive është faqja dhe sa vetëve iu shfaqen postimet.

Meqënëse 2milionshi është numri absolut, besoj se do ishim mëse të kënaqur me një ndjekje prej 1milionë vetash:inlove:.
:spoileralert:si the 1 mi,mi,mi-milionë?! Po mo një milionë nuk belbëzova gjë:like:
zakonisht faqet në fb aktivitetin e tyre organik e kanë diku tek 2% dhe nëse është mjaft cilësore shkon dhe më lart. Pra 2% e 1milionit është 20mijë.
Kjo është arsyeja që faqet e mëdha të njëjtin status e postojnë 5-6 herë në vit (apo më shumë), pasi nuk iu shfaqet të gjithëve...
Dhe për të realizuar këtë fillimisht duhet kapur njëherë 100mija:fingerscrossed: dhe për të kapur 100tën duhet të vemë njëherë te 11k;)
Me një prezencë të tillë normalisht që rritet pesha e influencës, të ardhurat, numri dhe cilësia e projekteve.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
Mendoj se kjo mund te jete e lejuar për ato faqe që janë për institucione, shoqata, organizata etj ndërkombëtare. Gjithsesi do parë njëherë kjo çështje.
 

Exp

Administrator
Mendoj se kjo mund te jete e lejuar për ato faqe që janë për institucione, shoqata, organizata etj ndërkombëtare. Gjithsesi do parë njëherë kjo çështje.
Do parë seriozisht sepse janë faqe veç e veç dhe kanë numrin të bashkuar. Këtë gjë kemi dashur ta bëjmë me kohë ne...
 
Top