• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Barzellette - barcaleta

Exp

Administrator
#1
Il giudice chiede:
"Imputato: perchè siete stato arrestato?"
"Eh!... Signor Giudice, perchè ormai non corro più come una volta....!"

Gjykatësi pyet:
I pandehur pse jeni arrestur?
Eh!... Zoti gjykatës, sepse tani nuk vrapoj dot më si më parë...!
 

Exp

Administrator
#2
"Hai una caramella?"
"No!"
"Hai una caramella?"
"No! Se me lo domandi un'altra volta, ti sparo in fronte!"
"Hai una pistola?"
"No!"
"Hai una caramella?"

Ke një karamele?
Jo!
Ke një karamele?
Jo! Po më pyete edhe një herë tjetër të qëllova me pistoletë kokës!
Ke pistoletë?
Jo!
Ke një karamele?
 

Exp

Administrator
#3
Lei: "Non baciarmi, che mia madre non vuole"
Lui: "Baciami tu, che la mia non dice niente!"

Ajo: Mos më puth se mamaja ime nuk do.
Ai: Puthmë ti, se mamaja ime nuk thotë gjë.
 

Exp

Administrator
#4
"Com'è tua moglie in cucina?"
"Brutta ... come in tutte le altre stanze!"

Si është gruaja jote në kuzhinë?
E shëmtuar... si në të gjitha dhomat e tjera!
 

Exp

Administrator
#5
Al pronto soccorso.
Il dottore di guardia: "Mi scusi, è lei l'arbitro che ha ingerito il fischietto?"
"FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!"

Në dhomën e urgjencës
Mjeku dezhurn: Më falni ju jeni albitri që keni gëlltitur birbilin?
Fiuuuuuu
 

Exp

Administrator
#6
- Come si chiama il figlio di Alì Babà?
- Alì Bebè!

Si quhet djali i Ali Babait?
Ali Bebe!
 

Exp

Administrator
#7
All'ospedale l'elettricista entra di corsa nella sala del polmone artificiale, ci trova un paziente e gli fa:
-Signore, respiri bello profondo e trattenga il fiato. Devo togliere la corrente per cinque minuti!

Në spital elektriçisti han në sallën e frymëmarrjes artificiale, dhe gjen një pacient dhe i thotë:
Zotëri, merr frymë mirë e thellë dhe mbaj frymën. Duhet të pres korrentin për pesë minuta!
 

Exp

Administrator
#8
TEMA IN CLASSE:
"Parlate dei poeti del 1800"
I poeti del 1800 sono tutti morti.

Tema në klasë.
Flisni për poetët e 1800
Poetët e 1800ës kanë vdekur që të gjithë