Exp Kalorës i lartë Anëtar Stafi Regjistruar 12 Shkurt 2018 Komente 9,435 Reagimet 6,112 29 Dhjetor 2020 #301 Rusët dalin me rroba banjo dhe kërcejnë në borë në temperaturë -39gradë celsius. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Rusët dalin me rroba banjo dhe kërcejnë në borë në temperaturë -39gradë celsius. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Dr. Luka Ushtar legjendar Anëtar Stafi Regjistruar 17 Janar 2018 Komente 3,128 Reagimet 1,478 Website tech-al.info 29 Dhjetor 2020 #302 Exp tha: Rusët dalin me rroba banjo dhe kërcejnë në borë në temperaturë -39gradë celsius. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Kliko për më shumë... Po këta janë të shkarë mo.
Exp tha: Rusët dalin me rroba banjo dhe kërcejnë në borë në temperaturë -39gradë celsius. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Kliko për më shumë... Po këta janë të shkarë mo.
Exp Kalorës i lartë Anëtar Stafi Regjistruar 12 Shkurt 2018 Komente 9,435 Reagimet 6,112 29 Dhjetor 2020 #303 rumble dhe bitchute janë dy sajtet alternative të cilat gjithnjë e më shumë po fitojnë popullaritet ata që bëjnë video mund t'i ngarkojnë videot edhe atje madje ka edhe mënyra që të bëhen automatikisht nga jutub.
rumble dhe bitchute janë dy sajtet alternative të cilat gjithnjë e më shumë po fitojnë popullaritet ata që bëjnë video mund t'i ngarkojnë videot edhe atje madje ka edhe mënyra që të bëhen automatikisht nga jutub.
Exp Kalorës i lartë Anëtar Stafi Regjistruar 12 Shkurt 2018 Komente 9,435 Reagimet 6,112 29 Dhjetor 2020 #304 kur karta grafike sheh ëndrra...