Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mbush kupa, komunistët duhet të ikin nga pushteti. Ministri i mbrojtjes duhet të japë dorëheqjen“dhe një zë vengon nga lumi, më buçet, më zgjon nga gjumi, se mileti po gatitet, se tirani lebetitet,”
.... ngrehuni dhe bjeruni, korini dhe shtypini..
Vetem kjo shprehje mund ta shoqeroje situaten qe ndodhet Tirana sonte, pas ngjarjes se turpshme te policise.
Nuk e di a e kam thënë këtu por puna është që ky test është shpikur që nga vitet 1970 dhe vetë ai që e ka shpikur ka thënë se ky test nuk duhet të përdoret për sëmundje infektive sepse nuk bën për këtë punë. Testi është shumë shumë i ndjeshëm edhe përdoret për të zbuluar se ça ka ajo që testohet. Kështu që cilido person që mund të ketë një bakter apo diçka pa lidhje testi e nxjerr pozitiv, këto në aglisht quhen false posive, ose pozitivë i rremë.Por tani si është puna? Është kokakloa me virus apo është testi jo i saktë?!
Është për të ardhur keq kjo situatë.View attachment 1534Me pak fjalë këtu jemi tani.
-Pra tani që po bëj vaksinën kam imunitet apo jo?
-Jo. Përsëri mund të sëmuresh.
-Po a duhet të mbaj maskë.
-Po.
-Është kompania e vaksinës përgjegjëse po më gjeti gjë nga vaksina?
-Jo.
-Po pse duhet ta bëj vaksinën atëherë?
-Se di unë thjesht po zbatoj urdhrat.
Është e thjeshtë, vaksina nuk duhet bërë.Është për të ardhur keq kjo situatë.
Edhe ty të paska zënë frika nga vaksina mo?Është e thjeshtë, vaksina nuk duhet bërë.
E bën ti çdo vit vaksinën kundra gripit?Edhe ty të paska zënë frika nga vaksina mo?
E bën ti çdo vit vaksinën kundra gripit?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.