Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Atëherë ça do?
Kjo vaksinë jo vetëm që nuk të mbron por ka shumë mundësi që duhet të bëhet çdo vit.
Edhe pse nuk dihet se çfarë efekte afat-gjatë mund të ketë, pasi është vaksinë shumë e re.

Ka të drejtë Najxhël Farazh, 2021 do jetë përsëriritja e 2020, mysybet pra!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ka të drejtë Najxhël Farazh, 2021 do jetë përsëriritja e 2020, mysybet pra!

Nuk besoj do ndryshojnë gjërat. Sikur edhe të mos jap rezultatin e duhur vaksina e koronavirus do mbulohen shumë gjëra.

• i mërzitur
Reagimet: Exp
dua një koment për këtë video, ça mendimi keni

dua një koment për këtë video, ça mendimi keni

Hera e parë që po e shikoj dhe dëgjoj. Nuk e di sa lartë mund të ngjitet, por për mendimin tim reperet e sotëm po e bastardojnë repin. Unë jam i old school.

• Haha
Repi, popi, rroku janë degjerenimi i kulturës, dhe një vegël në arsenalin e globalistëve që njerëzit humbasin kohën
dhe pa e kuptar fitojnë vartësi ndaj to duke u larguar gjithnjë e më shumë nga realiteti dhe nga gjërat që kanë më
shumë rëndësi në jetë. 'Çuditërisht'' dhe jo rastësisht këngëtarët quhen idhuj, pasi njerëzit kur i shohin reagojnë si
të marrë kur i shohin, dhe lënë kokën pas tyre. Njëlloj si Odiseja kur po kthehej në atdhe pas luftës së Trojës, ndaluan
në një ishull ku kishte gra të cilat këndonin, ata u magjepsën pas tyre dhe pa e kuptuar ndënjën 10 vite në ishull derisa
ikën. Kjo gjë më erdhi në mendje sepse ca gjëra të thjeshta në dukje të joshin dhe të lënë pa mendje...

Ajo është 15, duket si 35 dhe bën si çun, kurse ai karagjozi paska emisionin e tij pale...

Hungaria është vërtet e paparë, sapo shtuan një amendament në kushtetutë që fëmijët kanë vetëm seksin që lindin dhe se martesa është midis një burri dhe një gruaje...

Paska ardhur koha që këto të bëhen me ligje këto pasi modernizimi një sinomin për liberalizimin dhe degjenerimin...

Ndryshojne kohet, e njerezit evolojne po sa i perket repet nje gje eshte e sigurte se shqiptari "ka me shume qef ca shikon se sa degjon" kjo eshte nga tekset e nje reperi i ri ne skene qe premton shume.

Degjojeni, eshte vertet interesant.

Ndryshojne kohet, e njerezit evolojne po sa i perket repet nje gje eshte e sigurte se shqiptari "ka me shume qef ca shikon se sa degjon" kjo eshte nga tekset e nje reperi i ri ne skene qe premton shume.

Degjojeni, eshte vertet interesant.
Ky bën një thirrje dhe kërkon ndihmë por është shumë larg, pasi edhe pse ky i shan ca gjëra bën e këndon po ato gjëra...

Çfarë është muzika rep? Muzikë gangsterash, makina, drogë, para dhe prostituta. Kaq! :puke:
Ah po edhe tek tuk të vrasim ndonjë apo bëjmë sikur do vrasim, siç i ka hije një gangoje thug life pra... :confused:
dhe mos thoni ej por jo gjithi repi mo se ka edhe përjashtime (e kam për ty @Dr. Luka ), ndoshta por ajo që thua ti është 1 a 2%

Akoma edhe si stil muzike repi është shumë copë-copë,
ndërsa për tekstin ku nuk i dilnin mirë fjalët shqip hajde se po ja fusim anglisht dhe dalim më trendi...

Kohët si ti bësh. Mos kujtoni se kjo është hera e parë në histori, që ka përplasje civilizimesh, historia përsëritet nuk ka asgjë të re.
Ne nuk po zbulojmë rrotën përsëri! Izolimi total i Shqipërisë, marksizmi për dekada me radhë, rritja e fëmijëve nga prindër ateistë,
bëjnë të hapemi si vaji në lakra tani pasi, pse jo mo, liberta, modernizim, liri demokraci!:ohno:
Ne si popull, më shumë se çdokush tjetër në rajon jemi më konfuz dhe kemi humbur krejt sensin se kush jemi dhe ku duam të vemi...

Një tjetër karikaturë nga Ben Garrison
2020.12.18-04.24-revolvernews-5fdcd7abe4479.jpg

dhe më e keqja e kësaj mesele është ajo gazetarja që i ndiçojnë sytë kur merr vesh për këtë lloj mashtrimi...

Rregulli fundit nga moderatorët:
Degradimi i të bukurës nëpërmjet Marksizmit është në çdo aspekt të jetës, një prej tyre është arkitektura dhe ''arti abstrakt'' apo ''arti modern'' i cili jo vetëm nuk ka sensin e të bukurës por ndikon negativisht edhe tek psikologjia dhe shpirti i njeriut.
Si shembull më poshtë keni dy ndërtesa një e shekullit të njëzetë dhe një e shekullit të nëntëmbëdhjetë.
degradimi.jpg

yt qen i poshtër

Ndodhi e para disa ditëve.

Natë.Polici ndalon Aurel Plasarin,me maskë poshtë mjekrës:

-Qytetar,ndal,përse pa maskë?

-Ja, maskën e kam, por e ula një çast se mu mor fryma.

-Jo edhe po tu mor fryma duhet ta mbash ose merr recetë te mjeku!

-PO të marr recetë te mjeku, ti i beson atij dokumenti?-e pyeti Aureli.

-Sigurisht që unë e besoj diagnozën e mjekut!-foli polici zyrtarisht.

-Atëhere,përse nuk e pranoni zyrtarisht,diagnozën e mjekut,që Edi Rama është i çmendur?!

• Haha
Ndodh edhe kështu...

po bëhet nami në spitale mjekët nuk e përballojnë dot fluksin

ne gjithë ruzullin tokësor mjekë dhe infermierë harxhojnë muaj të tërë të mësojnë dhe perfeksionojnë dijet që të sikronizohen në lëvizjet e tyre për të luftuar kovidin duke bërë vallëzime karagjozësh me shpresë të virusi të ketë turp dhe të largohet...

Bitkoin ka arritur 27 mijë dollarë,
dhe meqënëse biden ka për të bër president, ekonomia do zytet krejt që do të thotë bitkoin do shumfishohet.
mbase mot në këto kohë mund të kapë edhe 100k

Legjenda e fëmijërisë sonë.
Më i forti i klasës që i shqepte të gjithë :cwl:

legjende.jpg

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,709
1,318
Çuçuritje 2022
5,871
267
Çuçuritje 2021
17,904
688
Çuçuritje 2019
6,820
148
Çuçuritje '24
5,330
488
Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back