Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Pse mendon se media eshte kunder Tramp sepse me sa kam lexuar une, edhe ne mandatin e pare qe fitoi e mori me shume veshtiresi nga senati e politikat e tij keto kater vjecare skane qene aspak efikase ndaj popullit.
Shiko shikο, paska edhe grekë që mbështesin Trampin, një sy që i hodha këtij kanali ky tipi duket se marrka vesh se çfarë bëhet,
po keni kohë ju që kuptoni greqisht hidhini një sy kësaj video dhe kësaj

Pyetën njëherë At Gjergj Fishtën.
-O at si janë shqiptarët?
-Siç i do hasmi bir, siç i do hasmi!

shiko ça bën ajfoni

apple.jpg

Vjet në prill në një emision një pjesëmarrës paraqitet me emrin KOVID dhe mbante maskë
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Po jo mo jo. Ja fusin kotë tani. Nuk kanë ça bëjnë dhe shpikin ndonjë thashethem.
uroj të jetë ashtu por nuk është çudi edhe të jetë e vërtetë sepse këto gjëra janë te axhenda e sorrës
dhe nëse këta kopukët tanë nuk i zbatojnë deri në një e humbasin këstin e radhës....

Kjo cila video ishte?
Këtë e vura sepse paskan shtuar arsye të tjera për bllokim, harrasement and bullying.
Pra nëse kritikon një politikan quhet ngacmim dhe bullizëm (e urrej sesi e kanë bërë në shqip këtë fjalë)
dhe mesa shoh çfarëdolloj gjëje tani është e justifikuar të kritikohet...

Ja çka bërë një e çmendur shqiptare në Angli

Kësaj i kisha dhe i kam frikën. A nuk bëhet luftë për "freedom"? Kjo është e keqja se nuk ka një kufij.

Zoti e bëri njeriun të lirë të jetojë në kombin e tij dhe Satanai e do skllav të komunizmit nën sundimin e një bote globale. Prandaj elitat bëjnë emigracione masive, duan të shkatërrojnë kombet që t'ja arrijnë qëllimit. Dhe që të bëhet kjo nuk duhet të lënë njerëzit flasin edhe të thonë të vërtetën sepse iu prishen planet.

((Shumë njerëzve mund t'ju duket çudi që më 2020 flasim ende për komunizëm por këto janë faktet.))
ka marrë emërtime të ndryshme, marksizëm, bolshevizëm, komunizëm, socializëm, globalizëm, the great reset, build back better... .etj etj. është e njëjta gjë ujku qimen ndërron por zakonin se harron.
jini vigjilentë

Greqia paska ikur nga mentë e kokës.
një fitore e madhe për globistët

greqia.jpg

Trampi kishte nje miting në Xhorxhia, dhe për të vënë në lojë fake news
wifi që kishte evenimenti, kishte si emër moton e fushatës së tij
ndërsa fjalëkalim kishte zgjedhje të manipuluara
press-pass-rigged-600x474.jpg

:rofl2: :rofl2::rofl2:

Mashtrimet dhe propaganda fillojnë që në kopësht...

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,709
1,318
Çuçuritje 2022
5,871
267
Çuçuritje 2021
17,904
688
Çuçuritje 2019
6,820
148
Çuçuritje '24
5,331
488
Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back