- Regjistruar
- 22 Janar 2018
- Komente
- 2,077
- Reagimet
- 1,290
Ajo është gjë e mirë, por e rrezikshme. Sepse nuk e di asnjëherë deri ku do arrijë ulja dhe deri ku do ja arrijë ngritja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ajo është gjë e mirë, por e rrezikshme. Sepse nuk e di asnjëherë deri ku do arrijë ulja dhe deri ku do ja arrijë ngritja.
Shiko shikο, paska edhe grekë që mbështesin Trampin, një sy që i hodha këtij kanali ky tipi duket se marrka vesh se çfarë bëhet,Pse mendon se media eshte kunder Tramp sepse me sa kam lexuar une, edhe ne mandatin e pare qe fitoi e mori me shume veshtiresi nga senati e politikat e tij keto kater vjecare skane qene aspak efikase ndaj popullit.
Edhe google ka nxjerrë diçka të ngjashme.
Vjet në prill në një emision një pjesëmarrës paraqitet me emrin KOVID dhe mbante maskë
uroj të jetë ashtu por nuk është çudi edhe të jetë e vërtetë sepse këto gjëra janë te axhenda e sorrësPo jo mo jo. Ja fusin kotë tani. Nuk kanë ça bëjnë dhe shpikin ndonjë thashethem.
Kjo cila video ishte?
Këtë e vura sepse paskan shtuar arsye të tjera për bllokim, harrasement and bullying.Kjo cila video ishte?
Kësaj i kisha dhe i kam frikën. A nuk bëhet luftë për "freedom"? Kjo është e keqja se nuk ka një kufij.dhe mesa shoh çfarëdolloj gjëje tani është e justifikuar të kritikohet...
Kësaj i kisha dhe i kam frikën. A nuk bëhet luftë për "freedom"? Kjo është e keqja se nuk ka një kufij.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.