Ma shpjegon pak këtë se nuk e kuptova mirë...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ma shpjegon pak këtë se nuk e kuptova mirë...
I paskan çaktivizuar komentet në këtë video.Edhe ora news paska shku për lesh
Po ata vërtet janë maskarenj, por jo budallenj e dinë se çfarë kanë për të shkruar 100% e njerëzveI paskan çaktivizuar komentet në këtë video.
Ka dalë lajmi se jutubi do vendosë reklama tek të gjithë llogaritë që nuk kanëMa shpjegon pak këtë se nuk e kuptova mirë...
Por kjo është padrejtësia e padrejtësiveKa dalë lajmi se jutubi do vendosë reklama tek të gjithë llogaritë që nuk kanë
reklama dhe do t'i mbajë të ardhurat për vete.
Për mua kjo nuk është ndonjë gjë kushedi. Nuk është se kjo gjë e bën jutubin të lig. Por politikat e tyre të poshtra dhe çensurimi...Por kjo është padrejtësia e padrejtësive
Atë e thuaj ti se nuk ke ngarkuar video që ke "shtryllur" trurin ke harxhuar kohë ose majde ke shpenzuar për një video. Dhe tani vjen momenti ku youtube ndryshon politikën dhe nga videot e mia nxjerrë fitime pa më dhënë asgjë? Kjo është më keq se censura. Censura është e pranuar deri diku sepse është shtëpia e tij. Kurse fitimet janë krejtësisht tjetër gjë.Për mua kjo nuk është ndonjë gjë kushedi. Nuk është se kjo gjë e bën jutubin të lig. Por politikat e tyre të poshtra dhe çensurimi...
Në fakt edhe pse jutubi ka të ardhura shumë të mëdha, në fakt gjithmonë ka pas dalë me humbje dhe qëndron më këmbë nga të ardhurat e gugllit.
Nuk po them se kjo që thua ti nuk qëndron, por ndoshta këta thonë këto kanalet që ende nuk janë kualifikuar, të na japin ndonjë kacidhe derisa të kualifikohen... ndoshta kjo ishte dhe arsyeja pse i rritën kriteret e kualifikimit.Atë e thuaj ti se nuk ke ngarkuar video që ke "shtryllur" trurin ke harxhuar kohë ose majde ke shpenzuar për një video. Dhe tani vjen momenti ku youtube ndryshon politikën dhe nga videot e mia nxjerrë fitime pa më dhënë asgjë? Kjo është më keq se censura. Censura është e pranuar deri diku sepse është shtëpia e tij. Kurse fitimet janë krejtësisht tjetër gjë.
Por nëse kjo është e vërtetë të shikosh se unë do jem i pari që do fshijë të gjitha ato video që nuk nxjerrin fitime dhe do mbyllë çdo llogari që nuk është në programin e partneritetit me jutube.
Që bëhen, bëhen miliona dhe mos më shumë. Dhe nga krahu tjetër e di që edhe gjithë ata hard disqe kushtojnë mijra euro në muaj për tu mirëmbajtur. Por edhe këtu është faji i tyre se gati 1/4 e vidiove janë spam.Nuk po them se kjo që thua ti nuk qëndron, por ndoshta këta thonë këto kanalet që ende nuk janë kualifikuar, të na japin ndonjë kacidhe derisa të kualifikohen... ndoshta kjo ishte dhe arsyeja pse i rritën kriteret e kualifikimit.
dhe kacidhe kacidhe të mbledhura të gjitha bashkë bëhen me miliona dollarë
Biznes i madh me numrat e telefonit mo.View attachment 1498
Po pra makina llogaritëse do marrë ndonjë në telefon ta pyesë kur nuk e di zgjidhjen.
Jo mo jo. Ndonjë photoshop do jetë. Nuk e besoj.
Si luli, si lala, si likja, si llozi, janë të gjithë veglat e sorrës... nuk është për të qeshur se po e çojnë vendin në qorrsokak.Kryeministri qe duam
Adriano Çelentano në vitet 70 bëri një këngë me fjalë pa kuptim por që dukeshin sikur ishin anglisht, që tju vërtetonte njerëzve që italianët do pëlqenin çfarëdolloj kënge në anglisht.
Kënga pati sukses të madh!
mos më thuaj që je bërë tapë me rastin e thanksgivenitInteresante, do ta shikoj kur të jem më i kthjellët
Jo mo jo, por kam kthyer nja dy dopjo me vjehërrinmos më thuaj që je bërë tapë me rastin e thanksgivenit
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.