Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
u bo një vit me këtë mesele çuna...

virus.jpg

TV Klan e bën videon private për kovidin, pasi jutubi nuk të lë të flasësh lirisht për këtë çështje...

j.jpg

(update> mesa duket ka qënë gabim teknik, se tani e hapkërka...)

Rregullimi fundit:
Fejsbuku ka softuer që ndjek hap pas hapi përdoruesit në internet në të gjitha platformat dhe të gjitha llogaritë pa djeninë e tij, spiunon çdo gjë, dhe quhet Centra.

cen.jpg

Nuk e kuptova foton e mësipërme dhe pse dy postime?
po ja guglli është hapur feminist, dhe akoma më hapur kundra meshkujve
pra çdo ditë e ka nga një festë apo edhe kur nuk ka festë e nxjerr të zbukuruar logon e saj
sot që ishte dita ndërkombëtare e meshkujve bëri sikur nuk e dinte.

po ja guglli është hapur feminist, dhe akoma më hapur kundra meshkujve
pra çdo ditë e ka nga një festë apo edhe kur nuk ka festë e nxjerr të zbukuruar logon e saj
sot që ishte dita ndërkombëtare e meshkujve bëri sikur nuk e dinte.
A apo e kisha harruar këtë edhe unë.
Por kam kohë të hapë faqen e parë të google.

Elektriku me dritën më të fortë n botë.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Që Top-Channel është fake news kemi kohë që e dinim (që kur publikoi artikullin se një grue polli 17 kalamaj.)
por ka mundësi që edhe ky kanal të ketë lidhje me sorrën

sepse ky nuk raportim lajmesh dhe faktesh, por ekzekutim fjalë për fjalë propagande.
(ka shumë mundësi dhe këta të jenë të lidhur me qoftëlargun
dhe kjo mund të shpjegojë sesi nga hiçi një kanal filloi të kishte superproduksion dhe investim të fuqishëm)

Që Top-Channel është fake news kemi kohë që e dinim (që kur publikoi artikullin se një grue polli 17 kalamaj.)
por ka mundësi që edhe ky kanal të ketë lidhje me sorrën

sepse ky nuk raportim lajmesh dhe faktesh, por ekzekutim fjalë për fjalë propagande.
(ka shumë mundësi dhe këta të jenë të lidhur me qoftëlargun
dhe kjo mund të shpjegojë sesi nga hiçi një kanal filloi të kishte superproduksion dhe investim të fuqishëm)

po nga Top-i ç'ne tek Klani ti?

Edhe ora news paska shku për lesh

Po këta mjerisht kanë ikur me kohë.
Po s'kanë faj këta faj ka qeveria kuislinge e qoftëlargut që ka bërë ligje të tilla. Pra ky tipi dhe shokët e tij, jo vetëm që janë ashtu siç janë mysybet, jo vetëm që ja mbyllën lokalin për një muaj, dhe pagoi gjobë, por tani e tutje është i detyruar t'i shërbejë këtyre, dhe ata të hyjnë e dalin si në shtëpinë e tyre.

Unë nuk ju besoj komploteve por as edhe koniçidencave. Sapo erdhën në pushtet këta, jetesa në Shqipëri është bërë e padurueshme, rreth gjysmë milionë shqiptarë u larguan për Gjermani e gjetkë (pse nuk u larguan kur morëm liberalizimin e vizave???). Plani është i vërtetë që duan edhe Shqipërinë ta popullojnë me arabë, indianë dhe afrikanë ashtu siç po bëjnë edhe në Evropë. I vetmi person që flet hapur për këto probleme sociale dhe kombëtare është vetëm Altin Goxhaj. Besoj se edhe ne duhet të bëjmë pjesë tonë që të informojmë njerëzit.
(ju lutem shikojeni këtë intervistë, çdogjë që thotë këtu është absolutisht e vërtetë.)

Exp mos u bej rracist ndaj gjinise deledashese lol
Fjala rrhacist është fjalë e shpikur nga komunistët sepse ishte mënyra më e mirë për të mbyllur një debat kur nuk kishin argumente.
Dhe thuhet se e ka shpikur Leon Trocki një nga kriminelët më të mëdhenj në botë, i cili gjatë revolucionit bolshevik në Rusi, ka shkaktuar me dhjetra milionë të vdekur. (Meqë të ra fjala dhe Netflix ka një serial për këtë Trotsky, është rusisht me titra anglisht meqë sikur ço i ke qejf kësisoj gjanash ti @Mr.Right )
Madje kjo fjalë tani është bërë armë aq e fortë psikologjike, saqë njerëzit pranojnë çdo gjë vetëm racist të mos quhen.
Më kujtove një ngjarje, kishin kapur ca vite më parë në SHBA një vrasës dhe kanibal, i cili pasi i vriste njerëzit i hante (nuk më kujtohet emri...).
Dhe shumë nga viktimat e tij ishin njerëz me ngjyrë. Gjatë intervistës që i bënë, gazetari (zakonisht gazetarët janë idiotë, ose bëjnë si të tillë)
e pyet mos je gjë racist ti se ke shumë viktima me ngjyrë. Dhe ai përgjigjet, unë vërtet jam vrasës, vërtet jam dhe kanibal, por nuk jam racist.
... ...

E kanë gjetur tani, nuk të pëlqen një racë? racist! Nuk të pëlqen një fe? racist! Nuk të pëlqejnë anomalitë? racist! Nuk të pëlqen shpopullimi i vendit tënd? racist! Nuk je antiracist? racist. etj etj. Ndoshta është gjë e mirë sepse edhe kjo fjalë po e mbush ciklin e saj dhe do mbahet si një kaficë krenarie, njeriu pa moral, pa standarte dhe pa limitete bëhet më keq se kafshët, sepse kafshët mbase nuk kanë moral por kanë standarte dhe limite. (propozoj që kjo fjalë të ndalohet në këtë forum :cwl:)

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,710
1,318
Çuçuritje 2022
5,871
267
Çuçuritje 2021
17,904
688
Çuçuritje 2019
6,820
148
Çuçuritje '24
5,332
488
Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back