Edhe unë kështu do ta bëj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Edhe unë kështu do ta bëj.
po ja guglli është hapur feminist, dhe akoma më hapur kundra meshkujveNuk e kuptova foton e mësipërme dhe pse dy postime?
A apo e kisha harruar këtë edhe unë.po ja guglli është hapur feminist, dhe akoma më hapur kundra meshkujve
pra çdo ditë e ka nga një festë apo edhe kur nuk ka festë e nxjerr të zbukuruar logon e saj
sot që ishte dita ndërkombëtare e meshkujve bëri sikur nuk e dinte.
Që Top-Channel është fake news kemi kohë që e dinim (që kur publikoi artikullin se një grue polli 17 kalamaj.)
por ka mundësi që edhe ky kanal të ketë lidhje me sorrën
sepse ky nuk raportim lajmesh dhe faktesh, por ekzekutim fjalë për fjalë propagande.
(ka shumë mundësi dhe këta të jenë të lidhur me qoftëlargun
dhe kjo mund të shpjegojë sesi nga hiçi një kanal filloi të kishte superproduksion dhe investim të fuqishëm)
qëndronpo nga Top-i ç'ne tek Klani ti?
Edhe ora news paska shku për lesh
Po s'kanë faj këta faj ka qeveria kuislinge e qoftëlargut që ka bërë ligje të tilla. Pra ky tipi dhe shokët e tij, jo vetëm që janë ashtu siç janë mysybet, jo vetëm që ja mbyllën lokalin për një muaj, dhe pagoi gjobë, por tani e tutje është i detyruar t'i shërbejë këtyre, dhe ata të hyjnë e dalin si në shtëpinë e tyre.Po këta mjerisht kanë ikur me kohë.
Fjala rrhacist është fjalë e shpikur nga komunistët sepse ishte mënyra më e mirë për të mbyllur një debat kur nuk kishin argumente.Exp mos u bej rracist ndaj gjinise deledashese lol
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.