- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 9,436
- Reagimet
- 6,112
une nje sy qe i hodha pese pashe@Exp i gjen dot 7 ndryshimet, une deri 6 kam gjetur
por do e shoh edhe nje here
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
une nje sy qe i hodha pese pashe@Exp i gjen dot 7 ndryshimet, une deri 6 kam gjetur
Ej është e kotë. E gjitha qe një lojë. Në fillim në mars thanë sa të ulet kurba do bëjmë si do bëjmë dy javë, pastaj dy muaj.Ishte në transmetim të drejtpërdrejtë se përndryshe nuk do e transmetonin. Por këtu është problemi se ata që duhet te lënë një shembull të mirë nuk e bëjnë. Dhe pastaj vete çdo gjë domino ose si ajo shprehja e urtë shikon rrushi rrushin dhe piqet, por këtu nuk piqet por digjet.
Kjo duhej diskutuar tema e kovidit, por nejse...Ej është e kotë. E gjitha qe një lojë. Në fillim në mars thanë sa të ulet kurba do bëjmë si do bëjmë dy javë, pastaj dy muaj.
Tani po mbushet viti dhe prit kur thonë dy vjet... madje përdorin terma new normal normalja e re. Jo ishte mashtrim në kuptimin e vërtetë të fjalës.
Unë ata rrathët dysh i mora për një të vetëm.
po bllokojnë edhe mesazhet private.Turilibri, guglli, jutubi dhe tuiter po e shtrengon censuren....
Marksitët globalistë kanë aq shumë para dhe pushtet tani saqë po
shpenzojnë miliarda për bllokimin e lirisë së fjalës.....
Priten masa shtrënguese në gugëll dhe jutub.
View attachment 1447View attachment 1446
po e bëjnë çdo gjë monopol.po bllokojnë edhe mesazhet private.
nese do te dergosh nje link nuk te le ta dergosh....
Mua më kishin kapur një video për shkarkim të iOS 8 që gjasme qënka për 18+. Algoritmi i këtyre ka shkarë, por nuk kemi ku të ankohemi dhe ku të vemë.pardje ishte një dallgë e madhe me spastrimes dhe bllokime kanalesh të mëdha në jutub
interesante të shohim deri ku do arrijë...
Mesa kuptoj unë këta janë hedhur në sulm krejt, pasi e shikojnë të rrezikshme fitoren e trampit. Nëse nuk do të rrezikoheshin nuk do merrnin masa kaq ekstreme. Imagjino i kanë bllokuar edhe presidentit të amerikës një status apo një një tuit sepse është kundra rregulloresMua më kishin kapur një video për shkarkim të iOS 8 që gjasme qënka për 18+. Algoritmi i këtyre ka shkarë, por nuk kemi ku të ankohemi dhe ku të vemë.
Dy video të tjera sot. Kur e pash në fillim më "ngriu" gjaku mendova se mi kishin bllokuar, por kjo 18+ është gjysma e së keqes.Mesa kuptoj unë këta janë hedhur në sulm krejt, pasi e shikojnë të rrezikshme fitoren e trampit. Nëse nuk do të rrezikoheshin nuk do merrnin masa kaq ekstreme. Imagjino i kanë bllokuar edhe presidentit të amerikës një status apo një një tuit sepse është kundra rregullores
Megjithatë edhe pse me shumë vonesa kanë filluar të lëvizin kundra gjigandëve të internetit. të shohim nëse do dalë diçka kësaj here...
.
Jutubi është vetëm për video për mace e për qen tani. Shumica e atyre që shikoja atje ose janë dëbuar ose kanë ikur. Bitchute dhe Dlive po ngrihet goxha.Dy video të tjera sot. Kur e pash në fillim më "ngriu" gjaku mendova se mi kishin bllokuar, por kjo 18+ është gjysma e së keqes.
Po tani nuk e kuptova unë, nuk kemi marrë ne pagesa apo ajo?Ore cila është kjo Suzana që nuk e njoh unë. Paska dhe adresë emaili nga shqipopedia jo për gjë
View attachment 1449
po mo po do marrim pagesa nePo tani nuk e kuptova unë, nuk kemi marrë ne pagesa apo ajo?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.