Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ishte në transmetim të drejtpërdrejtë se përndryshe nuk do e transmetonin. Por këtu është problemi se ata që duhet te lënë një shembull të mirë nuk e bëjnë. Dhe pastaj vete çdo gjë domino ose si ajo shprehja e urtë shikon rrushi rrushin dhe piqet, por këtu nuk piqet por digjet. :crying:

Ishte në transmetim të drejtpërdrejtë se përndryshe nuk do e transmetonin. Por këtu është problemi se ata që duhet te lënë një shembull të mirë nuk e bëjnë. Dhe pastaj vete çdo gjë domino ose si ajo shprehja e urtë shikon rrushi rrushin dhe piqet, por këtu nuk piqet por digjet. :crying:
Ej është e kotë. E gjitha qe një lojë. Në fillim në mars thanë sa të ulet kurba do bëjmë si do bëjmë dy javë, pastaj dy muaj.
Tani po mbushet viti dhe prit kur thonë dy vjet... madje përdorin terma new normal normalja e re. Jo ishte mashtrim në kuptimin e vërtetë të fjalës.

Ej është e kotë. E gjitha qe një lojë. Në fillim në mars thanë sa të ulet kurba do bëjmë si do bëjmë dy javë, pastaj dy muaj.
Tani po mbushet viti dhe prit kur thonë dy vjet... madje përdorin terma new normal normalja e re. Jo ishte mashtrim në kuptimin e vërtetë të fjalës.
Kjo duhej diskutuar tema e kovidit, por nejse...
Une nga fillimi që filloi shpërndarja edhe ne europë pata dëgjuar disa që thoshin do zgjasë deri në dy vjet. Por tani janë bërë të gjithë ekspertë, dhe na kaq ekspertë sikur të gjithë t'ia fusin kotë, ndonjërit do t'i dalë plotë.

• Pëlqej
Reagimet: Exp
o vangjelër më duket se i gjeta :cwl: :cwl:

ik-se-e-gjeta.jpeg

Turilibri, guglli, jutubi dhe tuiter po e shtrengon censuren....
Marksitët globalistë kanë aq shumë para dhe pushtet tani saqë po
shpenzojnë miliarda për bllokimin e lirisë së fjalës.....
Priten masa shtrënguese në gugëll dhe jutub.
EkT1V3-XYAE1jKE.jpg
Screenshot_2020-10-13-12-59-32-1.png

Rregullimi fundit:
Turilibri, guglli, jutubi dhe tuiter po e shtrengon censuren....
Marksitët globalistë kanë aq shumë para dhe pushtet tani saqë po
shpenzojnë miliarda për bllokimin e lirisë së fjalës.....
Priten masa shtrënguese në gugëll dhe jutub.
View attachment 1447View attachment 1446
po bllokojnë edhe mesazhet private.
nese do te dergosh nje link nuk te le ta dergosh....

pardje ishte një dallgë e madhe me spastrimes dhe bllokime kanalesh të mëdha në jutub
interesante të shohim deri ku do arrijë...

pardje ishte një dallgë e madhe me spastrimes dhe bllokime kanalesh të mëdha në jutub
interesante të shohim deri ku do arrijë...
Mua më kishin kapur një video për shkarkim të iOS 8 që gjasme qënka për 18+. Algoritmi i këtyre ka shkarë, por nuk kemi ku të ankohemi dhe ku të vemë.

Mua më kishin kapur një video për shkarkim të iOS 8 që gjasme qënka për 18+. Algoritmi i këtyre ka shkarë, por nuk kemi ku të ankohemi dhe ku të vemë.
Mesa kuptoj unë këta janë hedhur në sulm krejt, pasi e shikojnë të rrezikshme fitoren e trampit. Nëse nuk do të rrezikoheshin nuk do merrnin masa kaq ekstreme. Imagjino i kanë bllokuar edhe presidentit të amerikës një status apo një një tuit sepse është kundra rregullores :cwl:
Megjithatë edhe pse me shumë vonesa kanë filluar të lëvizin kundra gjigandëve të internetit. të shohim nëse do dalë diçka kësaj here...
.

Mesa kuptoj unë këta janë hedhur në sulm krejt, pasi e shikojnë të rrezikshme fitoren e trampit. Nëse nuk do të rrezikoheshin nuk do merrnin masa kaq ekstreme. Imagjino i kanë bllokuar edhe presidentit të amerikës një status apo një një tuit sepse është kundra rregullores :cwl:
Megjithatë edhe pse me shumë vonesa kanë filluar të lëvizin kundra gjigandëve të internetit. të shohim nëse do dalë diçka kësaj here...
.
Dy video të tjera sot. Kur e pash në fillim më "ngriu" gjaku mendova se mi kishin bllokuar, por kjo 18+ është gjysma e së keqes.

• sa inat
Reagimet: Exp
Dy video të tjera sot. Kur e pash në fillim më "ngriu" gjaku mendova se mi kishin bllokuar, por kjo 18+ është gjysma e së keqes.
Jutubi është vetëm për video për mace e për qen tani. Shumica e atyre që shikoja atje ose janë dëbuar ose kanë ikur. Bitchute dhe Dlive po ngrihet goxha.
Nuk është në nivelin e jutubit por mirë është...

shteti globalist po avancon me ritme te shpejta. e hëngri edhe shqipëria.
një humbje e rëndë për lirinë e fjalës. komunizmi rikthehet më i fortë.

Ore cila është kjo Suzana që nuk e njoh unë. Paska dhe adresë emaili nga shqipopedia jo për gjë:cwl::cwl::cwl:

Screenshot_2020-10-24-13-16-16-1.png

Ja pse Hungaria duhet të dalë nga BE, duhet bërë ndonjë HEXIT siç qe BREXIT. BE duhet të shpërbëhet dhe Shqipëria nuk duhet të futet në të. Nëse do jemi në BE pritini dyndjet derisa populli shqiptar të jetë pakice dhe pasaj shumica e ardhur të rrëzojë bustin e Skënderbeut pasi ata mund të ndihen të ofenduar nga ky "kaur qafir", siç po i rrëzojnë statujat në SHBA, marksitët e paguar nga sorra. Për sa kohë që Evropa na refuzon anëtarësimin në BE padashur po na bën një nder të madh...

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,709
1,318
Çuçuritje 2022
5,871
267
Çuçuritje 2021
17,904
688
Çuçuritje 2019
6,820
148
Çuçuritje '24
5,331
488
Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back