- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 9,436
- Reagimet
- 6,112
më duket se do kesh pirë ndonjë shishe ti se vetëm me dy dopje nuk fillon të shikosh ëngjëjJo mo jo, por kam kthyer nja dy dopjo me vjehërrin
Rregullimi fundit:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
më duket se do kesh pirë ndonjë shishe ti se vetëm me dy dopje nuk fillon të shikosh ëngjëjJo mo jo, por kam kthyer nja dy dopjo me vjehërrin
Cila është kjo mo? Marigoja?
Në mos Marigo, Margaritë sikur thamë...Cila është kjo mo? Marigoja?
Në mos Marigo, Margaritë sikur thamë...
Fake channel i topit vazhdon avazin me dizinformi, te shohim ça do thonë kur të shpallet në fund Trampi fitues?
Unë nuk është se kam këtë opinion. Kjo është fakt. Megjithatë realititin mund ta shpjegoj në këtë mënyrë shkurtimisht, mbase më vonë do bëj ndonjë temë që të sqarohem më mirë. Janë dy kurthe: 1 dhe 2 dhe e vërteta nëse i biem shkurt.Pse mendon se media eshte kunder Tramp sepse me sa kam lexuar une, edhe ne mandatin e pare qe fitoi e mori me shume veshtiresi nga senati e politikat e tij keto kater vjecare skane qene aspak efikase ndaj popullit.
Po pra ky është plani
Pra ai që bleu1 bitcoin në mars ishte pak më shumë se 5 mijë tani i ka kaluar 19 mijë...
Ajo është gjë e mirë, por e rrezikshme. Sepse nuk e di asnjëherë deri ku do arrijë ulja dhe deri ku do ja arrijë ngritja.Pra ai që bleu
1 bitkoin pagoi $ 5k e shiti $ 19k fitoi $ 14k
10 bitkoin pagoi $ 50k e shiti $ 190k fitoi $ 140k
100 bitkoin pagoi $ 500k e shiti $ 1.9m fitoi $ 1.4m
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.