Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
EnzRA0QW4AE6jxk.jpeg

Dhe pse mund të qeshësh
Nuk është për që qeshur

Cila është kjo mo? Marigoja?
Në mos Marigo, Margaritë sikur thamë...

Fake channel i topit vazhdon avazin me dizinformi, te shohim ça do thonë kur të shpallet në fund Trampi fitues?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

globa;.jpg

Qy thotë që të gjithë njerëzit të kenë një kod QR që të jemi të lirë...

Në mos Marigo, Margaritë sikur thamë...

Fake channel i topit vazhdon avazin me dizinformi, te shohim ça do thonë kur të shpallet në fund Trampi fitues?

Pse mendon se media eshte kunder Tramp sepse me sa kam lexuar une, edhe ne mandatin e pare qe fitoi e mori me shume veshtiresi nga senati e politikat e tij keto kater vjecare skane qene aspak efikase ndaj popullit.

Pse mendon se media eshte kunder Tramp sepse me sa kam lexuar une, edhe ne mandatin e pare qe fitoi e mori me shume veshtiresi nga senati e politikat e tij keto kater vjecare skane qene aspak efikase ndaj popullit.
Unë nuk është se kam këtë opinion. Kjo është fakt. Megjithatë realititin mund ta shpjegoj në këtë mënyrë shkurtimisht, mbase më vonë do bëj ndonjë temë që të sqarohem më mirë. Janë dy kurthe: 1 dhe 2 dhe e vërteta nëse i biem shkurt.

1. Publiku shqiptar gjithë informacionin që merr është çfarë dëshirojnë radiot, televizionet, gazetat dhe sajtet në shqip.
Pra pjesa dërmuese e Shqipërisë është në mëshirën e klanit dhe topi. Po thanë ndonjëgjë ata mirë, po nuk thamë do kemi një media blackout totale. (klani e ka klanur muhabetin dhe topi i ka bërë topin me kohë muhabetit...)

2. Janë ata që dinë anglisht dhe që kanë një dritare me botën. Por këta janë edhe më shumë të ekspozuar ndaj lajmeve mashtruese. Pothuajse mbi 85% e mediave evropiane dhe amerikane janë të majta dhe kur themi të majta janë brenda axhendës së sorrës me shokë... BBC CNN DEUTSCHE WELLE etj etj

E Vërteta.
Këtu është i gjithë muhabeti cila është e vërteta. Në radhë të parë Trampi fitoi thellë në mandatin e parë, por kur vete për të parë realisht ajo që bëri diferencën ishin rreth 80 mijë vota. Pra teknikisht thellë realisht diferenca qe e vogël.
Politika e tij është Amerika e Para. Politikat qenë shumë efikase dhe krijoi ekonomikë më të lartë që SHBA kishte ndonjëherë. Pra është patriot dhe kundra establishmentit, Bideja, partia demokrate dhe gjysma e republikanëve janë të globalistë dhe nuk duan tja dinë për popullin dhe financohen nga sorra me shokë dhe zionistë.
Prandaj duke parë që ata kanë asete në çdo aspekt të jetës mashtrojnë pa iua bërë syrin tër.
Një muaj para zgjedhjeve plasi një skandal për djalin e Bidesë prej ku i kishin gjetur një laptop dhe nuk e merr dot me mend çfarë kishte atje. Por media e fshehu sa më shumë këtë gjë dhe nuk e përmendi. Pas zdhedhjeve 17% e votuesve deklaruan se nuk do kishin votuar pë Bidenë nëse do i dinin këto gjëra. Dhe për të kuptuar sa të thella kanë qënë këto gjëra kanali më i madh konservativ në Amerikë Foxnews doli menjëherë kundra trampit dhe akoma i thotë të pranojë humbjen.
Nejse është muhabet i gjatë. Të sygjeroj këtë stacion për të parë

nuk mund të marrësh për zëvendëse personin që nuk kapi as 3% kur garoi....

Nëse përfundimisht bëhen këta, ky do jetë mashtrimi më i madh sy më sy i të gjitha kohërave.
Megjithatë jam shumë i sigurt që Trampi ka më shumë shans

Nuk e di nëse vërtet dikush bën nga këto, por qënka alamet ideje...
mmm.jpg

Fajkoi godet rosakun me 90km në orë...

Ka shumë vite që po promovohen ngrënia e insekteve se kanë proteina...
Hani bar! thotë tani Forumi Ekonomik se ka vlera ushqyese.

Komunizmi kurrë nuk ndryshon.

Screenshot_2020-11-30-09-23-30-1.png

Arti i shëmtut pjesë e marksizmit kulturor

1 bitcoin në mars ishte pak më shumë se 5 mijë tani i ka kaluar 19 mijë...

1 bitcoin në mars ishte pak më shumë se 5 mijë tani i ka kaluar 19 mijë...
Pra ai që bleu

1 bitkoin pagoi $ 5k e shiti $ 19k fitoi $ 14k
10 bitkoin pagoi $ 50k e shiti $ 190k fitoi $ 140k
100 bitkoin pagoi $ 500k e shiti $ 1.9m fitoi $ 1.4m

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,709
1,318
Çuçuritje 2022
5,871
267
Çuçuritje 2021
17,904
688
Çuçuritje 2019
6,820
148
Çuçuritje '24
5,331
488
Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back