Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Foto interesante. Nga e gjete?autobuzi i linjës Ersekë - Jorgucat. rreth viteve 20-25
View attachment 1332
Foto interesante. Nga e gjete?
gjeta nje dosje me ca koleksione fotografish, te nje hard diskFoto interesante. Nga e gjete?
Më ka ndodhur edhe mua kjo
Për këtë ka vetëm një zgjidhje.Gjithashtu edhe me instagram kanë bërë ndryshime për të mbajtur sa më gjatë personat të kalojnë orë online. Dje u "zura" me gruan. Ça mi ke bërë instagramit - bërtiste - që nuk më dalin më fotot e ndjekësve?
Kisha kohë pa u futur në instagram se as atë nuk e përdor. Nejse...
Ia mora telefonin dhe i hodha një sy. Vura re që dilte vetëm një foto nga ndjekësit, pastaj një reklamë dhe në vazhdim foto ose video nga persona të ndryshëm që nuk i njihnim.
Në fillim mendova se mos ishte ndonjë bug ose çoroditje e momentit, por pastaj vura re që ishte një ndryshim i instgram. Nëse personat që ti ndjek nuk kishin postuar ndonjë gjë, atëherë pas fotos se parë dalin sugjerime nga instagrami.
Ki te doli kjo ty? Kjo bëhet fjalë kur nuk është paguar hosti ose kur ke kryer ndonjë shkelje dhe të është mbyllur hosti.
pashtriku.orgPer ku behet fjale?
aty e kisha edhe unë, ça mund të ketë ndodhur....Kjo bëhet fjalë kur nuk është paguar hosti ose kur ke kryer ndonjë shkelje dhe të është mbyllur hosti.
Nuk e kam vizituar ndonjëherë këtë uebfaqe, por mendoj se i ka skaduar hosti. Dhe me sa duket është e hostuar në Blue Ocean. Por ç'ne ti me këtë?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.