• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Google Search Console

Exp

Administrator
#1
Mobile-first indexing enabled

Dear Search Console user,

We are updating one or more of your properties as part of the mobile-first initiative. This means that you may see more traffic in your logs for those properties from Googlebot Smartphone. You may also see that snippets in Google Search results are now generated from the mobile version of your content.
 

Exp

Administrator
#2
Background: Mobile-first indexing means that Googlebot will now use the mobile version of your site for indexing and ranking, to better help our (primarily mobile) users find what they're looking for. Google’s crawling, indexing, and ranking systems have historically used the desktop version of your site's content, which can cause issues for mobile searchers when the desktop version differs from the mobile version. Our analysis indicates that the mobile and desktop versions of your site are comparable
 

Exp

Administrator
#4
erdhi me email kjo. është një përmirësim që bën G-ja për faqet e analitikut. dmth pritet të rritet trafiku nga smartfonët. dhe kjo është deri për 20 faqe.