JavaScript është gjuhë programuese e HTML dhe webit.
JavaScript është i lehtë për tu mësuar.
JavaScript është gjuha më e njohur në botë.
JavaScript është case sensitiv – bënëdallimin në mes shkronjave të vogla dhe të mëdhaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Por lexo edhe rregulloren si fillim.ku me e shkarku more ?
Nëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
JavaScript është case sensitiv – bënëdallimin në mes shkronjave të vogla dhe të mëdhaja.
Është shumë i mirë. Nuk ka lidhje fare me google translate.Shpresoj te jete i qarte jo auto -translated
FlmNëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
Pika 6.1 e rregullores. Nuk je fillestar duhet ta dish një gjë të tillë.E cili qenka qellimi mqse e paskeni mar me vrull fshirjet pa sens, apo marim pelqime aty ku postojme e fshesen aty ku sna pelqen. Lol
Pika 6.1 e rregullores. Nuk je fillestar duhet ta dish një gjë të tillë.
Po komentet siPika 6.1 e rregullores. Nuk je fillestar duhet ta dish një gjë të tillë.
Tani mund ta shkarkosh.nuk del opsioni i shkarkimit
Su\i mund ta shkarkoj kete liberNëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
Tani pasi komentove të del opsioni i shkarkimit.Su\i mund ta shkarkoj kete liber
Është shumë i mirëNëse jeni fillestare në gjuhen e JavaScript atëherë mund ta filloni me librin JavaScript nga Xhelil Palloshi. Libri shpjegon JavaScript në shqip nga zero.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.