• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kompani apo sajte me gmail

Exp

Administrator
#1
Kam parë se shumë kompani apo sajte të mëdha përdorin tek emailet e tyre platformën e gugllit. Është me pagesë dhe ndoshte është diçka që ja vlen për faqet apo kompanitë me një farë buxheti, pasi edhe faturimin duhet ta kenë në bazë numrit të përdoruesve që keni. Kjo më duket se është nuk jam 100% i sigurt https://gsuite.google.com
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Kam parë se shumë kompani apo sajte të mëdha përdorin tek emailet e tyre platformën e gugllit. Është me pagesë dhe ndoshte është diçka që ja vlen për faqet apo kompanitë me një farë buxheti, pasi edhe faturimin duhet ta kenë në bazë numrit të përdoruesve që keni. Kjo më duket se është nuk jam 100% i sigurt https://gsuite.google.com
Po kjo është. Kam të regjistruar një domain që ka disa vite që e kam lënë. Jam munduar ta ndryshoj por nuk bëhet. Isha regjistruar kur ishte falas si opsion.
 

Exp

Administrator
#3
Edhe pse do ishte shumë mirë ta kishe diçka të tillë qënka shumë e shtrenjë. Fillon 5$ në muaj për një përdorues që i bie 60$ në vit vetëm për një person.
Jo të keqen mirë është ashtu siç është.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#4
Edhe pse do ishte shumë mirë ta kishe diçka të tillë qënka shumë e shtrenjë. Fillon 5$ në muaj për një përdorues që i bie 60$ në vit vetëm për një person.
Jo të keqen mirë është ashtu siç është.
Po është goxha shtrenjtë. Për mendimin tim të ishte jo më shumë se 10€ në vitë dhe jo vetëm pere një përdorues.
 

Exp

Administrator
#5
Po është goxha shtrenjtë. Për mendimin tim të ishte jo më shumë se 10€ në vitë dhe jo vetëm pere një përdorues.
haha. po ata pasi kanë krijuar një produkt fantastik nuk mund ta lëshojnë ashtu falas ta kenë të gjithë me kuç e me maç. Sepse nuk është se është domosdoshmëri për çdo sajt por për ata që e kanë nevojë dhe kanë mundësi ta paguajnë. Psh një kompani e madhe X në Amerikë ka 1000 filiale në të gjitha shtetet, sikur në çdo degë të ketë 5 veta të kenë e-mail bëhen 5000 veta. Mbi të gjitha gmail ofron siguri, dhe gjëja e parë që kompanitë duan është siguria nga rrjedhja e informacionit por edhe sulmet dhe hakerimet. Tani teknikisht kësaj kompanie i bie të paguajë 60$ X 5000 veta =300.000$
por mund të ketë edhe oferta dhe çmime të ndyshme Tani nëse ata paguajnë aq ajo jo kush e di, ata mund kenë ofronjë paketa apo suportime skonto të ndryshme.
 
Last edited: