LUFTA

• Temë e filluar Temë e filluar Exp
  • Start date Start date
Nuk do shikojmë më Zorro?!
Mos u habit, radikalizimi i majtë në Amerikë ka arritur aty saqë nuk mund të thuash dot të vërtetat më elementare.
Filmi Undercover Cop u bllokua në shumë platforma në SHBA, ndoshta dhe në disa shtete vetëm për këtë fragment
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nuk do shikojmë më Zorro?!
Filmi I vetëm në shtëpi 2 u bllokua apo u çensurua sepse kishte disa sekonta trampin në të.

Fakw news dhe propaganda e luftes nuk ka qene ne permasa te tilla e cila mund te pergenjeshtrohet brenda minutave e megjathate te gjithe i besojne verberisht mediave tradicionale.
E njejta femer luan teater ne skenare te ndryshem per te mashtruar opinionin dhe per te terhequr te gjitha shtetet evropiane ne nje lufte tjeter boterore.

Fakw news dhe propaganda e luftes nuk ka qene ne permasa te tilla e cila mund te pergenjeshtrohet brenda minutave e megjathate te gjithe i besojne verberisht mediave tradicionale.
E njejta femer luan teater ne skenare te ndryshem per te mashtruar opinionin dhe per te terhequr te gjitha shtetet evropiane ne nje lufte tjeter boterore.
Tani që çdo gjë shfrytëzohet për interesa personale dihet dhe nuk mund të marrim anën e njërit apo tjetrit.
Por mos do të thuash se vërtet Rusët nuk po sulmojnë Ukrainën dhe kjo është një iluzion?.

Tani që çdo gjë shfrytëzohet për interesa personale dihet dhe nuk mund të marrim anën e njërit apo tjetrit.
Por mos do të thuash se vërtet Rusët nuk po sulmojnë Ukrainën dhe kjo është një iluzion?.
Nuk po flitet thjesht për interesa personale ka shumë gjëra që luhen por shumica i bie shkurt dhe nuk iu inteteson.
Iluzioni që duan të krijojnë është mashtrimi se Ukraina po fiton dhe Rusia kot së koti vendosi një ditë të bukur të sulmojë...

Nuk po flitet thjesht për interesa personale ka shumë gjëra që luhen por shumica i bie shkurt dhe nuk iu inteteson.
Iluzioni që duan të krijojnë është mashtrimi se Ukraina po fiton dhe Rusia kot së koti vendosi një ditë të bukur të sulmojë...
Nuk mund t them as këtë. Por ka një arsye...

Këto janë shtetet që kanë sanksione ndaj Rusisë dhe si rrjedhojë edhe Rusia nuk i quan vende mike dhe ka sanksione ndaj tyre. Në to bën pjesë dhe
Shqipëria globaliste ediramiste por pasojat e rënda ekonomike i paguan pupulli. Ne duhet të ruanim neutralitetin tonë.
2022-04-02_11-45-41.jpg

Në një luftë për mua është marrëzira më e madhe të ankohesh për krime lufte nga njëra apo tjetra palë. Vetë fjala luftë është një krim. Sidomos në të tilla rrethanash.
Epo që thua ti kanë bërë një rregullore këta të perëndimit dhe thonë se po vrave civilë është krim lufte, po vrave robërit e luftës është krim lufte. Dhe këto janë bërë qē të dyja tani, por jo nga rusët. Puna është se këtë rregullore e përdorin dhe e zbatojnē nëse krimet bëhen nga kundërshtarët por kur i bëjnë ata vetë apo grupi që ata mbështesin bëjnë sikur nuk shikojnē

Rregulli fundit nga moderatorët:

Epo që thua ti kanë bërë një rregullore këta të perëndimit dhe thonë se po vrave civilë është krim lufte, po vrave robërit e luftës është krim lufte. Dhe këto janë bërë qē të dyja tani, por jo nga rusët. Puna është se këtë rregullore e përdorin dhe e zbatojnē nëse krimet bëhen nga kundërshtarët por kur i bëjnë ata vetë apo grupi që ata mbështesin bëjnë sikur nuk shikojnē
E çfarë faktesh ose sigurie ke ti që nuk qenkan bërë nga rusët?

E çfarë faktesh ose sigurie ke ti që nuk qenkan bërë nga rusët?
Është e thjeshtë, videot që qarkullojnë edhe në rrjetet sociale, me ekzekutime, tortura, djegie etj., nuk paraqiten në asnjë media televizive edhe pse 95% e tyre mbështesin Ukrainën. Po të ishin bërë nga rusët, do i shikoje ato video 24 orë rrjesht sa t'i mësoje përmendësh. Kjo quhet blackout mediatik (kur të gjitha mediat e mbulojnë një lajm të madh)
Rusia ka qëllimet e saj gjeostrategjike, nuk ka vajtur në Ukrainë të vrasë njerëz kot. Qëllimi është të rrëzojë qeverinë proglobaliste që do të futet në Nato, dhe të instalojë qeveri proruse duke garantuar mosfutjen në Nato. Gjithashtu qëllim kryesor i tyre është patja e sa më pak vdekjeve në civilë, dhe kapja e ushtrisë ukrainase, kapja dhe jo zhdukja e tyre. Nëse Rusia do të ishte ajo që thotë media, dy javë bombardime e bën vendin kasaphanë, aq më tepër që Ukraina tani nuk ka pothuajse fare as helikopterë as aeroplanë.

Nëse Rusia do të ishte ajo që thotë media, dy javë bombardime e bën vendin kasaphanë, aq më tepër që Ukraina tani nuk ka pothuajse fare as helikopterë as aeroplanë.
Po si ka mundësi që nuk paska, kur rusët nuk paskan bombarduar?
@Exp këto që bëjmë ne janë muhabete kafeneje. Por ajo që dim dhe që është e sigurt është se lufta psikologjike është më fortë dhe e frikshme se ajo fizike. Dhe nëse ukrainasit do i bënin vetë këto krime do ja fusnin vetes dyfish. Rusët duan të përhapin terror dhe atë po bëjnë. Pse gjermanët digjin fshatra dhe vrisnin "tradhëtarët" në publik? Metodë që u ndoq edhe nga komunistët.

Po si ka mundësi që nuk paska, kur rusët nuk paskan bombarduar?
@Exp këto që bëjmë ne janë muhabete kafeneje. Por ajo që dim dhe që është e sigurt është se lufta psikologjike është më fortë dhe e frikshme se ajo fizike. Dhe nëse ukrainasit do i bënin vetë këto krime do ja fusnin vetes dyfish. Rusët duan të përhapin terror dhe atë po bëjnë. Pse gjermanët digjin fshatra dhe vrisnin "tradhëtarët" në publik? Metodë që u ndoq edhe nga komunistët.
Rusët e dinë që do sulmohen nga të gjitha mediat për gjënë më të vogël që do bëjnë. Ata nuk duan të populli ukrainas të jetë kundra tyre. Lufta është me ushtrinë, dhe qeverinë proglobaliste.

Unë nuk bëj muhabete kafeneje pasi nëse do fakte dhe prova direkt nga personat që jetojnë në Ukrainë jam në gjendje të ti jap.
Mund të postoja me shumicë materjale optiko-akustike por nuk besoj se është brenda rregullores dhe profilit të forumit, nëse do kontako në privat. Regjimi i Ukrainës po bën shumicën e terrorit. Janë plot video që kanë dalë fshatarë të ndalonin tanqet ruse dhe tanqet janë kthyer nga rruga sepse nuk duan të bëjnë raprezalje. Nëse nuk i ke parë këto, nuk ta kam fajin unë.

Na çove 80 vite më parë tek gjermanët. Sa për djeni gjermani kishte si ligj i cili thoshte po të sulmosh autokolonën, në fshatin më të afërt mblidhnin ca njerëz dhe ekzekutoheshin njerëz të pafajshëm që të sprapseshin komunisët.
Por komunistët këtë taktikë e përdorën për të rekrutuar sa më shumë partizanë dhe për të frikësuar sa më shumë popullin. Për të gjitha vrasjet dhe masakrat të bëra nga gjermanët e kanë fajin terroristët komunistë shqiptarë.
Kur robi sot në 2022 nga celulari në majë të krevatit mund të gjejë të vërtetën po të dojë por megjithatë ende manipulohet atëherë mos prit më të gjejë të vërteta nga historia komuniste.

@Dr. Luka ky ishte personi që jepte lajmet nga Ukraina dhe që raportonte të vërtetat e saj. Me origjinë nga Peruja. Nuk ishte as me Rusinë as me Ukrainën. Kur i thanë të largohej nga Kievi tha se jeta e tij nuk rrezikohej nga rusët. Por meqënëse thoshte të vërtetën ishte në fakt në rrezik nga ukrainasit. Ka dy ditë që nuk është bërë i gjallë online mendohet të jetë arrestuar nga zelenkistët ndoshta edhe ekzekutuar....

Rregullimi fundit:
Back