• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Mixed martial arts në shqip

Exp

Administrator
#1
Mixed martial arts ose MMA
përkthimi më i saktë nga aglishtja në shqip është
Artet Marciale të Kombinuara
 

Exp

Administrator
#3
Mund të përkthehet edhe Artet Marciale të Përziera
:rofl2:

jo po Artet Marciale të Trazuara :facepalm: ose më mirë Artet Marciale të ngatërruara... :bhow:
të përziera thotë, po si u përzien ato, u përziefshim dhe ne dhe do bëfshim lëmsh. :dull:
në fakt prandaj dhe e shkruajta pasi e kam hasur nja dy herë ashtu
ata që bëjnë përkthimin fusin fjalën e parë që gjejnë dhe ja u bene perkthyes:clapping:
:dead: