• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Musine Kokalari Jeta Sa u tunt jeta

Poshnjari

Administrator
Staff member
#1


Shkarkoni librin e Musine Kokalari "Sa u tunt jeta". Libri sa u tund jeta e Musine Kokalari u botua fillimisht në vitin 1944. Por gjatë diktaturës ky libër u ndalua dhe të gjitha kopjet që ishin në qarkullim u mblodhën dhe u azgjesuan. Por rënien e komunizmit në Shqipëri libri u ribotua nga shtëpia botuese "Globus R." më 1995.
 

Attachments