- Regjistruar
- 22 Janar 2018
- Komente
- 2,540
- Reagimet
- 1,649
@Shefi është mirë t'i bësh një përditësim listës pasi gjërat kanë ndryshuar.
për këtë e ke ti mo
Statistikat e forumit
Temat 599
Komente 3,493
Anëtarë 305
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Shefi është mirë t'i bësh një përditësim listës pasi gjërat kanë ndryshuar.
Po mopër këtë e ke ti mo
Statistikat e forumit
Temat 599
Komente 3,493
Anëtarë 305
Po kjo është e vërtet, por kam vënë re që shumica e temave ose postimeve nuk janë dobiprurëse.Nuk e di per te tjerat por dij qe FV.AL ose ForumiVirtual po ecen me ritme galopante per sa i perket aktivitetit mesatarisht jane 100 antare qelogohen cdo dite dhe 1800 postime ne dite. Me nderrimin nga Vbulletin 4 ne 5 ra por kur e ktheva ne Xenforo edhe ato qe kan qen te vjeter tashme jan rikthyer ne forum !
Shumë mirë. Forumet duhet të rrinë aktivë dhe të jenë gjallë. Dmth ka ndihmuar xenoforo? InteresanteNuk e di per te tjerat por dij qe FV.AL ose ForumiVirtual po ecen me ritme galopante per sa i perket aktivitetit mesatarisht jane 100 antare qelogohen cdo dite dhe 1800 postime ne dite. Me nderrimin nga Vbulletin 4 ne 5 ra por kur e ktheva ne Xenforo edhe ato qe kan qen te vjeter tashme jan rikthyer ne forum !
Nuk e di per te tjerat por dij qe FV.AL ose ForumiVirtual po ecen me ritme galopante per sa i perket aktivitetit mesatarisht jane 100 antare qelogohen cdo dite dhe 1800 postime ne dite. Me nderrimin nga Vbulletin 4 ne 5 ra por kur e ktheva ne Xenforo edhe ato qe kan qen te vjeter tashme jan rikthyer ne forum !
Ti asnjehere sdo behesh profesionist, gjithmone je munduar te vjedhesh punen e tjetrit. Antaret qe ke ne forum jane te netedy.com ,forum-al.com dhe zeriyt.comNuk e di per te tjerat por dij qe FV.AL ose ForumiVirtual po ecen me ritme galopante per sa i perket aktivitetit mesatarisht jane 100 antare qelogohen cdo dite dhe 1800 postime ne dite. Me nderrimin nga Vbulletin 4 ne 5 ra por kur e ktheva ne Xenforo edhe ato qe kan qen te vjeter tashme jan rikthyer ne forum !
Mua me hapet. Nuk e di cfare problemi mund te kete patur tek ju. Dhe me sa me kane thene do kalojne shume shpejt ne xenforo 2.x
Varet si e shef, problemi trafikut qe ne te vertet sjellin chit chat. Por ka edhe tema esenciale dhe Dobiprurese.Po kjo është e vërtet, por kam vënë re që shumica e temave ose postimeve nuk janë dobiprurëse.
Xenforo ka ndihmuar shume por qe ne fakt cdo gje eshte me pagese, rendon situaten ne rastet tona ku nuk paguhemi nga rreklamat...Shumë mirë. Forumet duhet të rrinë aktivë dhe të jenë gjallë. Dmth ka ndihmuar xenoforo? Interesante
Me vjen keq qe e shef keshtu... te gjithe ato qe jan ke netedy.net kan qen me pare antare te fv, kemi pas edhe bashkpunime. Nuk kam pse te bej reklama thjesht me pelqeu diskutimi dhe pash qe faqa ishte rendit ne liste ose reklamuar nga vet ky forum meqenese deshiron ta quash rreklame. sa per fake shife publikimin ne dhjetor ktu edhe ne janar.Kjo eshte FAKE dhe si ti qe vjen e flet me fjale galopande sepse po mos te ishte netedy.net ti do e mbaje si biblioteke sic eshte forumishqiptar sot, kshuqe nese ke ardhur edhe ketu te reklamosh nje forum, ke gjetur vendin e gabuar.
Dhe sa per numrat qe permend lart, nuk do doja te komentoja se eshte shume qesharake..
Nuk kam profil profesionisti ne fushen e informatikes po me kaq sa eksperience sa kam eci para... por nuk diskutohet qe ka profesionist dhe shum here me te mire se un.Ti asnjehere sdo behesh profesionist, gjithmone je munduar te vjedhesh punen e tjetrit. Antaret qe ke ne forum jane te netedy.com ,forum-al.com dhe zeriyt.com
Dhe boll bet reklama se u bet gazi botes. Plus ne ate forum nuk ka asnje lloje diskutimi pervec chit chateve.
Ne nuk kemi frikë nga reklamat, kuptohet që kur bëhen brënda normave. Dua të falenderojë gjithshtu për pjesëmarrjen në bisedë.Nuk kam pse te bej reklama thjesht me pelqeu diskutimi dhe pash qe faqa ishte rendit ne liste ose reklamuar nga vet ky forum meqenese deshiron ta quash rreklame
Problemi qe nuk lejohet asnje link dhe nuk kane fryme bashkpunimi eshte nga mos eksperienca. Keta mendojn se antaret mbahen me zor, aq me keq edhe kur i perndjekin.Ne nuk kemi frikë nga reklamat, kuptohet që kur bëhen brënda normave. Dua të falenderojë gjithshtu për pjesëmarrjen në bisedë.
Unë nuk doja të thoja që temat në fv.al janë kotë fare, pasi e di që është forum goxha i vjetër dhe shumë anëtarë kanë dhënë kontributin e tyre. Por ajo që mua më vjen keq është se është kthyer si në "lloqe kavaje", për këtë më vjen keq. Gjithashtu duhet të kuptoni se as vizitorët as anëtarët nuk mbahen me zor. Kam vënë re se nuk lejoni asnjë link të jashtëm. Pse e gjitha kjo?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.