• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Open Graph Protocol

Exp

Administrator
#1
Rëndësi të madhe për OMK-në (Optimizimi për Motorrin e Kërkimit ose SEO) ka edhe kjo veçori, open graph protocol.
E cila me pak fjalë është figura që shfaqet kur shpërndajmë ndonjë lidhje, kryesisht në rrjetet sociale.
gjeta një shtesë për wp
Open Graph for Facebook, Google+ and Twitter Card Tags

Faqja e kësaj është http://ogp.me/

Për të kontrolluar një lidhje në twitter mund ta bëni këtu https://cards-dev.twitter.com/validator
dhe në fb këtu https://developers.facebook.com/tools/debug/
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Rëndësi të madhe për OMK-në (Optimizimi për Motorrin e Kërkimit ose SEO) ka edhe kjo veçori, open graph protocol.
E cila me pak fjalë është figura që shfaqet kur shpërndajmë ndonjë lidhje, kryesisht në rrjetet sociale.
gjeta një shtesë për wp
Open Graph for Facebook, Google+ and Twitter Card Tags

Faqja e kësaj është http://ogp.me/

Për të kontrolluar një lidhje në twitter mund ta bëni këtu https://cards-dev.twitter.com/validator
dhe në fb këtu https://developers.facebook.com/tools/debug/
Kete te fb e dija prej kohësh. Por nuk e dija qe paska edhe twitter nje te tillë.