Personal Video Data Base

Shefi

Administrator
Për të gjithë ata që kanë në koleksionin e tyre një numër të madh filmash, dokumentarësh, etj; programi më i mirë që kam gjetur për menaxhimin e një databaze të tillë, është PVDB. Është një progam i thjeshtë që mundëson organizimin dhe shtimin e informacioneve (deri diku) automatikisht nga interneti. Shqipopedia para disa muajsh ngriti online edhe Databaza e Kinematografisë Shqiptare, prej ku kishte rreth 1200 tituj filmash shqiptarë, dokumentarësh, teatrosh si dhe filmash të huaj me tematikë shqiptare, dhe kjo u bë e mundur prej databazës sonë si dhe këtij programi të vlefshëm.
 

Attachments

Top