Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
E ka dëgjuar njeri fjalën shpedicion
se e kam hasur diku dhe nuk po e gjej dot...
Ç'do të thote fjala:
Çyryk?
Nuk kuptova gjë . Në bazë ikonës i bjen qëkërloz!
Çfarë do të thotë qëkërloz, sepse nga tingëllimi më duket se i bie të jetë i mefshtë.Nuk kuptova gjë . Në bazë ikonës i bjen qëkërloz!![]()
Mësova një fjalë më shumë. Flm.!i çmendur
Qëkërloz u themi atyre me sy të shtrembër. I ka sytë qëkërloz!Çfarë do të thotë qëkërloz, sepse nga tingëllimi më duket se i bie të jetë i mefshtë.
Ne iu themi atyre çakërr, ose vëngarrashQëkërloz u themi atyre me sy të shtrembër. I ka sytë qëkërloz!
Ja e mësuam edhe ne një fjalë të reQëkërloz u themi atyre me sy të shtrembër. I ka sytë qëkërloz!
Tani polli mushka prapë!Ne iu themi atyre çakërr, ose vëngarrash
Mos u mërzit as vetë çyrykët nuk e dinē që janë çyrykëHmm kuptohet nuk jam çyryke ta dijë!![]()
QëkërlozMos u mërzit as vetë çyrykët nuk e dinē që janë çyrykë
Mjafton unë nuk jam e di të sigurtë!Mos u mërzit as vetë çyrykët nuk e dinē që janë çyrykë
Faktikisht është koçimare.Po çdo te thote:
- kuçumare
Flm @Dr. LukaFaktikisht është koçimare.
Fjalori shqip e përkufizon me:
Por e vërteta është se nuk është shkurre por pemë. Dhe nuk është vetëm në viset bregdetare pasi mund të rritet deri në lartësinë 800 metra.
- Shkurre e viseve bregdetare, me gjethe përherë të gjelbra dhe me lule të bardha të mbledhura në vile, që bën kokrra të kuqe si të dredhëzës, me shije të ëmbël; kokrrat e kësaj shkurreje, nga të cilat mund të nxirret raki; koçimare. Pyll maresh.
Mara mund të arrijë zakonisht një lartësi prej 2 deri në 6 metra, por në raste të veçanta, sidomos në kushte të favorshme, disa lloje mund të arrijnë edhe deri në 10 metra.
View attachment 2698
Foto: Kurbini.info
Po kështu thonë studimet për mjaltin e mares. Por nëse e provon nuk ke për ta besuar që është mjaltë, pasi është i hidhur.Flm @Dr. Luka
Nuk eshte turp te them po si paskam provuar keto , lexova se dhe mjalti qenka shume kurativ. Ketu e mesoj kete kocimaren !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.