Çfarë do të thotë...?

• Temë e filluar Temë e filluar Exp
  • Start date Start date
Ka por është e vështirë të gjesh.
Madje ekziston edhe një lloj mjalti tjetër i hidhur dhe i zi, mjaltë lisi.
Faleminderit, Exp !
As kete se di do e pyes xhaxhi gugllin per me shume ! 😁
Po ai mjali mares qenka I duhuri. Se paskam ditur, po ku jeni me heret qe se thoni kete gje. Qyryk te keqinj ! 😁😅🤗

Flm @Dr. Luka
Nuk eshte turp te them po si paskam provuar keto , lexova se dhe mjalti qenka shume kurativ. Ketu e mesoj kete kocimaren !
Është frut pak i ëmbël dhe pak i athët. haet komplet edhe brenda është e ngjashme me dardhë si kokërriza.
Por duhet të bësh kujdes se po hëngre shumë të rëndon në bark.
Rritet e egër dhe mesa di unë nuk kultivohet madje as që nuk e gjen një shitje duket të shkosh në natyrë.
Bëhet edhe raki, por nuk mbahet si raki e mirë. Madje e përdorin si ofenduese.
-Emo e pe, me raki koçimimare na priti!

Është frut pak i ëmbël dhe pak i athët. haet komplet edhe brenda është e ngjashme me dardhë si kokërriza.
Por duhet të bësh kujdes se po hëngre shumë të rëndon në bark.
Rritet e egër dhe mesa di unë nuk kultivohet madje as që nuk e gjen një shitje duket të shkosh në natyrë.
Bëhet edhe raki, por nuk mbahet si raki e mirë. Madje e përdorin si ofenduese.
-Emo e pe, me raki koçimimare na priti!
O po erdhe te une raki ne enderr do shofish. Do kerkosh koçimaren po as ket sdo e shofsh. Uje pusi dhe kaç ! Keni gjet ju ! 😁
Kur piqet ky frut. Ka gjate veres ta kerkojm kur te ikim pushim ! 😁

O po erdhe te une raki ne enderr do shofish. Do kerkosh koçimaren po as ket sdo e shofsh. Uje pusi dhe kaç ! Keni gjet ju ! 😁
Kur piqet ky frut. Ka gjate veres ta kerkojm kur te ikim pushim ! 😁
Dmth kjo është ftesë zyrtare? Kujdes se vij unë ;)
Mos kij merak se sjell raki me vete unë.
Po na dhe ca ujë pusi të ftohtë edhe një bardhak me dhallë s'dua gjë më shumë unë

Dmth kjo është ftesë zyrtare? Kujdes se vij unë ;)
Mos kij merak se sjell raki me vete unë.
Po na dhe ca ujë pusi të ftohtë edhe një bardhak me dhallë s'dua gjë më shumë unë
Mirë de uji, dhalle dhe byrek bëj unë. Veç duhet të thuash me se e han byrekun. 😁

• Haha
Reagimet: Exp
Byrek me presh dhe me arra të grira,

po se bën dot edhe një byrek i thjesht me gjizë e bën punë 🤣
Edhe atë me gjizë shpije , e boj vetë më sigurtë ! 😁
E provova me patate dhe arra shume e shishme. Nga Ti e mesova! 😁

• Love
Reagimet: Exp
E paskemi patur një artikull për maren? E kërkova, por nuk e gjeta. Nuk më vajti mendja të kërkoja me mareja. Duhet moderuar artikulli të shtohet edhe fjala kuçimare dhe mare pasi nuk del tek kërkimet.
Janë ³

meqë ra llafi me saç e bën ti apo...
sac.webp

Back