• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Turbull apo trumbull?

Exp

Administrator
#3
Është edhe turbull edhe turbullt.
turbullt është mbiemër njëlloj me i turbulluar
turbull
është ndajfojle
 

Exp

Administrator
#5
Po mo.
Ti poshnjari je ca i turbullt sot, dhe kështu siç e ke nisur do na turbullosh dhe neve.

Uji është i turbullt.
U bë uji turbull.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#6
Po mo.
Ti poshnjari je ca i turbullt sot, dhe kështu siç e ke nisur do na turbullosh dhe neve.

Uji është i turbullt.
U bë uji turbull.
Nuk e ke lexuar mirë pyetjen time.
Cila është e saktë turbullt apo trumbullt?
Dhe jo turbull apo turbullt pasi këtë e di. Jo se tjetrën nuk e di por mund të pyes ndonjë i huaj
 

Exp

Administrator
#7
Nuk e ke lexuar mirë pyetjen time.
Cila është e saktë turbullt apo trumbullt?
Dhe jo turbull apo turbullt pasi këtë e di. Jo se tjetrën nuk e di por mund të pyes ndonjë i huaj
trumbullt ska