Të urojmë të mësoni dhe të na kujtoni.Liber shum i mir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Të urojmë të mësoni dhe të na kujtoni.Liber shum i mir
po pse nuk ben me shkarku hmm ?Të urojmë të mësoni dhe të na kujtoni.
Në mos gaboj kemi vendosur një limit prej 5 postimesh. Kjo në shenjë mirënjohje pasi shumë vijnë shkarkojnë dhe as një faleminderit nuk thonë. Mund të hapni edhe një temë tek prezantimet për tu prezantuar.po pse nuk ben me shkarku hmm ?
Ne rregull, vetem me intereson se cilat faqe jan te perkthyme... se e kam lexu anglisht une komplet 1711 i ka ky edicioni i ri e mu duk e vogel ne mbNë mos gaboj kemi vendosur një limit prej 5 postimesh. Kjo në shenjë mirënjohje pasi shumë vijnë shkarkojnë dhe as një faleminderit nuk thonë. Mund të hapni edhe një temë tek prezantimet për tu prezantuar.
E vërteta është se nukbka shumë libra për mësimin e Java në shqip. Kurse në Anglisht ka shumë libra për mësimin e Java. Ky version përkthimi nuk e di se i kujt libri mund të jetë, por ajo që di është se është një libër i mirë.Ne rregull, vetem me intereson se cilat faqe jan te perkthyme... se e kam lexu anglisht une komplet 1711 i ka ky edicioni i ri e mu duk e vogel ne mb
E vërteta është se nukbka shumë libra për mësimin e Java në shqip. Kurse në Anglisht ka shumë libra për mësimin e Java. Ky version përkthimi nuk e di se i kujt libri mund të jetë, por ajo që di është se është një libër i mirë.
Po mund ta dërgoni dhe mund ta vendosim për shkarkim edhe për të tjerët.Po e di, krejt ni liber osht e shkolles te mesme e perkthyme prej gjuhes serbe... mundem ktu me jau dergu ose email
Ta dergova pm, ato libra jon ma te mira munden me mesu ma gjeresisht rreth kesaj fushePo mund ta dërgoni dhe mund ta vendosim për shkarkim edhe për të tjerët.
Shumë faleminderit do i ofrojmë për shkarkim sa më shpejtë. Mund të shkarkosh tani? Ke më probleme?Ta dergova pm, ato libra jon ma te mira munden me mesu ma gjeresisht rreth kesaj fushe
per fat te keqe ende smundem me shkarku, a mundesh me ma rregullu disi ?Shumë faleminderit do i ofrojmë për shkarkim sa më shpejtë. Mund të shkarkosh tani? Ke më probleme?
Bëj një dalje dhe futu përsëri.per fat te keqe ende smundem me shkarku, a mundesh me ma rregullu disi ?
P.S, en qofse keni diqka rreth programimit mundem me ju ndihmu
Gjithsesi faliminderit, eshte rregullu.Bëj një dalje dhe futu përsëri.
Do i ngarkojmë sapo të gjej kohën. Dhe më vjen mirë që e shkarkove.Gjithsesi faliminderit, eshte rregullu.
I postove ato dy libra qe ti dergova ?
Ne rregull, me vjen mire qe munda me kontribu.Do i ngarkojmë sapo të gjej kohën. Dhe më vjen mirë që e shkarkove.
Lexo rregullorja për shkarkimet nuk është diçka e vështirë.Si mund ta shkarkoj?
Je i mirëpritur.Pasi ta shkarkoj do te jap nje vleresim per librin.
Linku është në rregull, por lexo rregulloren e shkarkimeve se si mund të shkarkoni falas.Smundem me shkarku... a esht permisuar linku?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.