Java ne Shqip

Mesoni Java liber ne shqip 2019-05-08

No permission to download

Poshnjari

Administrator
Staff member
Per te gjitha ata qe deshirojn qe te mesojne artin e programimit Java, Introduction to Java Programmng eshte nje liber shume i mire. Introduction to Java Programmng eshte nje liber qe shpjegon ne nemyre te hollesishme se si mund te mesnoni Java. Libri per mesimin Java eshte ne gjuhen shqipe.
Shkarkoni librin ne shqip per programin Java.
Per shkarkim klikoni ketu
 
Last edited:

femi

New Member
nuk mundem me shkarku ma paraqet kete mesazh
You do not have permission to view this page or perform this action.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
nuk mundem me shkarku ma paraqet kete mesazh
You do not have permission to view this page or perform this action.
Kemi ndryshuar disa rregulla ne ketegorin e shkarkimeve, me shume mund te lexoni ketu, pra ajo qe duhet ishte te beje nje koment. Tani pas disa minutash sa te perditesohet sistemi do te mund te shkarkosh. Provoje pak me vone dhe te lutem komento nese e shakrove.
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
Kemi ndryshuar disa rregulla ne ketegorin e shkarkimeve, me shume mund te lexoni ketu, pra ajo qe duhet ishte te beje nje koment. Tani pas disa minutash sa te perditesohet sistemi do te mund te shkarkosh. Provoje pak me vone dhe te lutem komento nese e shakrove.
Programi shume i mire, pune e mire.

Sa per shkarkimet te pakten mbi 10 postime do ishte mire.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
Programi shume i mire, pune e mire.

Sa per shkarkimet te pakten mbi 10 postime do ishte mire.
Ketu nese e shikon edhe me nje postim dhe nuk po i plotesojne kushtet. NUk e di por ne pergjithesi jemi pak 'dembela' ne komente. Dhe me bej cudi si pati sukses facebook ne shqiperi.
 
Top