Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Më në fund e mori Argjrentina se kishin harruar të fitonin në finale. Shefi ua dha bekimin.në kampionatin latin bëhet luftë...
Le ta marrë dhe sot Italia dhe ta mbyllim këtë mesele këtë vit.Po le ta marrë mo, kush e ka penguar. Nuk e di por skuadra Argjentinase nuk është funksionale prej kohësh, edhe pse Mesi është lojtar i madh.
Një veprim aq i ulët saqë edhe 8 me 2 të fitojnë nuk ke mundësi ta gëzosh....1-0 pa merak
Besoj se ska lidhje meNjë veprim aq i ulët saqë edhe 8 me 2 të fitojnë nuk ke mundësi ta gëzosh....
Ka lidhje me shefin. Burrat nuk gjunjëzohen dhe po u gjunjëzuan e bëjnë përpara Zotit. Të tjerët u binden padronëve, aq më tepër që gjunjëzimi është kundra gjithë popujve evropianë. Mos prit që këto të kuptohen nga sportistë që nuk para shquhen për zgjuarsi, por edhe nëse e kuptojnë marrin paratë dhe heshtin.Besoj se ska lidhje megolin
Interesante se të tere ekipet sllave nuk u përulënKa lidhje me shefin. Burrat nuk gjunjëzohen dhe po u gjunjëzuan e bëjnë përpara Zotit. Të tjerët u binden padronëve, aq më tepër që gjunjëzimi është kundra gjithë popujve evropianë. Mos prit që këto të kuptohen nga sportistë që nuk para shquhen për zgjuarsi, por edhe nëse e kuptojnë marrin paratë dhe heshtin.
Nuk është fare interesante, është mëse e natyrshme. Evropa lindore meshkujt akoma i ka meshkuj plus që ndikimi globalist është më i fuqishëm në perëndim.Interesante se të tere ekipet sllave nuk u përulën
Por është veprim kalorësiak
Dakord. Por në këto raste duhet franca që dominon më pak por shënon më shumëItali ka dominuar nga minuta e 3 deri ne fund te lojes, anglia inekzistente.
Emo mirë Italia kampione. Ole ole.Urime shefo
Ai nuk bëri asgjë me sa pashë statistikat, ndeshjen nuk e pash.Me ne fund pleshti, ja doli.![]()
Nuk e kam kuptuar domethënien e këtij veprimi.Italianët u gjunjëzuan përpara ndeshjes, edhe katër gola të hanë nuk më bëhet vonë fare...
Ai nuk bëri asgjë me sa pashë statistikat, ndeshjen nuk e pash
Lojë mizerje. Anglia bëri një gol tinzar minutën e dytë dhe Italia me zor të madh e barazoi, paçka se dominoi lojën.Hahah, Shefi te ishte Franca jo italia po askush nuk e perballon dot ate ekip, te jesh i sigurte.
Anglia humbi lojen vet pasi beri nje gol aksidentalisht aty mbaroi, duke u mbrojt dhe me kryesorja ishte trajneri skandal me formacionion dhe zwvendesimet qe beri.
Unë të thashë por ti edhe në finale kundra na dole. Dhe me kë ishe, me ata që të skualifikuan gjermaninJe në rrugën e gabuar ke për t'u bërë pishman...
Edhe ky @Dr. Luka e gjen ndonjëherëView attachment 1774
Këtë muaj kemi dhe nje tematke të zjarrtë. Kush fiton EUROPIANIN.......??????
(Ashtu siç e gjeti ky @Uriel kampionatin e kaluar, plus që ka dhënë shenja objektivizmi)e kush tjetër përveçëse Italisë![]()
Italianët bënë paraqitje të mirë, mos harro që ndeshjet e fundit ska humbur asnjë dhe ska pranuar gol, kshuqë nuk nënvlerësohen asnjëherë pipinot...
Kur vajti tek penalltitë mendova se 90% e merr Zvicra. Lojtarët afrikanë kanë talent të madh, fuqi dhe shpejtësi
por ajo që iu mungon është gjakftohtësia dhe strategjia.
Liberalizmi, marksizmi, globalizmi nuk janë njëlloj si një kult idhujtar dhe kërkojnë t'ju përulesh dhe gjunjëzohesh përpara idhujve të tyre që kanë forma dhe mënyra të ndryshme. Është forma e nënshtrimit.Nuk e kam kuptuar domethënien e këtij veprimi.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.