Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kjo varet nga personat. Dhe nuk mund të jap një përgjigje të përgjithshme. Nuk jam mësuar t'i fus të gjithë në një thes, prandaj as nuk mund të jap një përgjigje. Këtë e referova meqenëse më citove mua, por mendoj se mund të përgjigjen edhe të tjerë.@Dr. Luka cila eshte kenaqesia te menaxhosh sa me shume forume mqse jemi tek kjo pjese?
Kjo varet nga personat. Dhe nuk mund të jap një përgjigje të përgjithshme. Nuk jam mësuar t'i fus të gjithë në një thes, prandaj as nuk mund të jap një përgjigje. Këtë e referova meqenëse më citove mua, por mendoj se mund të përgjigjen edhe të tjerë.
Ku do të dalësh se nuk e kuptova?Posacerisht ty, po me sa shoh ske pergjigje.
Ku do të dalësh se nuk e kuptova?
Unë vetëm këtu jam admin dhe nuk po kam kohë të merrem, jo më me forume të tjera.Ti qe moderon disa forume, cila kenaqesia po them?
E kam vizituar, interesant më është dukur, por nuk e kam kerkuar se cili mund ta ketë.@Dr. Luka di gje kush e ka kete forum fosi.al ?
Nga design duket goxha mire, dhe tematika forumit ndryshe nga te tjeret.
I uroj suksese!!
1. Sillu mirë o burrë i dheut, apo e bukur e dheut mos bëj sherr.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.